sporazumni raskid

Bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Željko Babić, napušta makedonske doprvake

Image
Foto: PROFIMEDIA

Makedonci su iskoristili opciju sporazumnog raskida na kraju sezone. Babiću su vjerojatno presudili porazi od Vardara u dva prethodna derbija.

18.5.2022. u 8:48/ RTL Sport

Bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Željko Babić, na kraju sezone odlazi iz makedonskog Eurofarm Pelistera. Babić je trenersku funkciju obnašao dvije i pol godine, a Makedonci su ovu vijest objavili na svojim službenim stranicama.

Image
Zlato oko vrata

Hrvatski rukometaši pregazili Njemačku i došli do zlata na Olimpijskim igrama gluhih

Image
Zlato oko vrata

Hrvatski rukometaši pregazili Njemačku i došli do zlata na Olimpijskim igrama gluhih

"Željku Babiću iskreno zahvaljujemo na razvoju kluba u proteklom razdoblju od 2020. godine do danas. Bez njegove pomoći naš projekt se ne bi razvijao planiranim putem. Također izražavamo zahvalnost na ostvarenim ciljevima u europskim natjecanjima i osvojenom Superkupu Makedonije 2022. Klub mu želi puno uspjeha u daljnjem radu, a vrata našeg kluba uvijek će biti otvorena za profesionalce poput njega", stoji u priopćenju Eurofarma.

Makedonci su iskoristili opciju sporazumnog raskida na kraju sezone. Babiću su vjerojatno presudili porazi od Vardara u dva prethodna derbija. Jedan je odlučio o pobjedniku Kupa, a drugi najvjerojatnije o osvajaču prvenstva. Babić je kao izbornik hrvatske rukometne reprezentacije osvojio brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Poljskoj 2016. godine.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Trener PPD zagreba

Branko Tamše: 'Nismo kukavice i nećemo kukati, mogli ste to vidjeti svojim očima!'

Više s weba