Play logo
prijenos na rtl-u

Červar protiv Srbije traži vizu za EP, naš sukomentator tvrdi: 'Hrvatska je u ovom trenutku puno bolja'

thumbnail
5.4.2019. u 19:49/ Antonio Vuksanović

Kakav bi to rukometni klasik bio bez Gorana Šprema? Iako u bogatoj karijeri, zanimljivo, baš nikada nije igrao u Beogradu, sada će tamo biti kao stručni sukomentator

Play logo

Samo je šest dana ostalo do rukometnog klasika, utakmice Srbije i Hrvatske koja se igra u Beogradu, a koju ćete gledati na RTL-u. Červarov popis ozljeđenih danas se produžio za još jedno ime, a osim stanja na terenu, u Savezu brinu i o stanju na tribinama tako da su donijeli odluku - u Beogradu neće smjeti biti hrvatskih navijača.

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju idućeg četvrtka očekuje jedna od onih, uvijek posebnih utakmica. Protiv Srbije u Beogradu. Utakmica na kojoj osim na terenu, napeto zna biti i oko njega, pa su reagirali u Savezu.

Play logo

"Nećemo voditi navijače ni organizirano i minimalan broj članova Upravnog odbora, to jest 3-4 člana Upravnog odbora HRS-a će biti prisutno u Beogradu i isto toliko u Zadru. Znači nastojat ćemo te tenzije smanjiti do minimuma", rekao je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac. 

Minimum tenzija za maksimum hrvatske izvedbe. Ali ponovno su problem ozljede. Uz Marića i Pavlovića, kojih nema već mjesecima, opet se ozlijedio Cindrić, a neće biti ni Zlatka Horvata.

"Ovisit će što ne znamo ni vi ni ja pod kojim okolnostima će se ta utakmica igrati. Kako će to uopće izgledati u Beogradu s obzirom da je njima imperativ te pobjede", komentira izbornik Červar. 

Play logo

Srbi su se zahvalili legendama i potpuno se okrenuli mladima. Prilika za Hrvatsku, jer nakon uvodnih dviju kvalifikacijskih pobjeda protiv Švicarske i Belgije, još dvije bi potpuno riješile priču o plasmanu na EURO.

"U ovom trenutku Hrvatska je puno bolja, puno kvalitetnija reprezentacija nego što je reprezentacija Srbije i bez obzira što se prva utakmica, to treće kolo igra u Beogradu i onda par dana poslije u Zadru, siguran sam da ćemo nakon sljedećeg tjedna Hrvatsku imati kao sigurnog putnika na iduće Europsko prvenstvo", smatra stručni sukomentator RTL-a Goran Šprem. 

Play logo

Naravno, kakav bi to rukometni klasik bio bez Gorana Šprema? Iako u bogatoj karijeri, zanimljivo, baš nikada nije igrao u Beogradu, sada će tamo biti kao stručni sukomentator.

Play logo

"Mene lijepe uspomene vežu za Srbiju, imamo ih iz Tunisa tu utakmicu koja nas je odvela u polufinale. Iz Švicarske utakmicu gdje smo ih razbili. Utakmice protiv Srbije su mi uvijek lijepa iskustva, stvarno nemam negativnih i samo neka dečki nastave u istom tom ritmu."

Reprezentacija se okuplja za tri dana, utakmica protiv Srba u Beogradu je tri dana nakon toga. Samo na RTL-u.

Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image

VIDEO, Pogledajte snimku kontroverzne utakmice između PPD Zagreba i Nexea: 'Ovo je 17 pogrešnih sudačkih odluka'

Play logo

Više s weba