za saračevića nema dvojbe

'Červar se mora vratiti na klupu Hrvatske, on je daleko ispred svih! O Vujoviću ne želim!'

Image

Zlatko Saračević

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

HRS je objavio kako će novi izbornik reprezentacije biti pronađen u roku od mjesec dana, a Sarač se bez imalo dvojbi izjasnio o njemu najprihvatljivijoj opciji

2.2.2017. u 20:45/ Vijesti.hr

Zlatko Saračević nakon 20 se dana provedenih na RTL-u u ulozi stručnog sukomentatora svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj vratio svom stalnom poslu - na trenersko mjesto drugoligaša RK Dubrovnika. 

Image
nestašni crnogorac

Oteo nam broncu i rastužio naciju, a sada i zbija šale na račun Kauboja: pogledajte Vujovićev vic o pobjedi nad Hrvatima

Image
nestašni crnogorac

Oteo nam broncu i rastužio naciju, a sada i zbija šale na račun Kauboja: pogledajte Vujovićev vic o pobjedi nad Hrvatima

Bivši hrvatski reprezentativac i kapetan generacije koja je u Atlanti osvojila prvo olimpijsko zlato za Hrvatsku, za 24 sata je prokomentirao nastup Kauboja u Francuskoj.

"Osvojiti četvrto mjesto na svijetu je uspjeh, bez daljnjeg, ulazak u polufinale SP-a je rezultat na koji se nema što reći. I to je, gledajući samo rezultat, bilo dobro. No, s druge strane, ove zadnje dvije utakmice sve su pokvarile, cijeli dojam i sve što se događalo do tad na turniru", opisao je Saračević nastup Hrvatske na svjetskom prvenstvu. 

Odmah po završetku utakmice protiv Slovenije u eteru je jasno rekao da 'za ovo netko mora odgovarati'. Na kraju je odgovarao izbornik Babić i njegov cijeli stručni stožer. 

"To mi je logično. Očekivano i logično. Bih li napravio isto da sam u poziciji odlučivanja? Nasreću, nisam, ali ponovit ću da mi ova odluka logična. Pokazali smo svašta na ovom prvenstvu, da možemo igrati i jako dobro i katastrofalno, pa čak i da možemo igrati jako dobro i katastrofalno unutar jedne utakmice. No sve je to manje važno od ove posljednje dvije utakmice, koje smo morali dobiti. Da, morali! Kad vodiš šest razlike devet minuta prije kraja, jednostavno nema druge opcije nego dobiti utakmicu, kako god znaš", smatra Saračević.

HRS je objavio kako će novi izbornik reprezentacije biti pronađen u roku od mjesec dana, a Sarač se bez imalo dvojbi izjasnio o njemu najprihvatljivijoj opciji.

"Ako se mene pita, najbolja kombinacija koja može biti je Lino Červar! Gledajući sve ono što je napravio, sve ono što Lino predstavlja, ali i ono što nas čeka, Europsko prvenstvo u Hrvatskoj, on je daleko ispred svih. Jednostavno mora imati prednost, čak bih rekao da je situacija ovakva: dok Lino govori, svi ostali bi trebali šutjeti. Tako barem ja mislim", rekao je Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Veselina Vujovića, koji je Hrvatskoj oteo broncu u susretu za treće mjesto, Saračević je radio u ulozi pomoćnika na klupi Zagreba. No, o njemu nije imao nikakvih komentara. 

"O njemu ne želim ništa pričati. Baš tako napiši, ništa ne želim o njemu govoriti", kratko i jasno je zaključio Saračević za 24 sata. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
Rukometni Euro

Nikša Kaleb o zamjeni za Mamića: 'Očekujem da će Karačić biti prvi kojeg će se pozvati u ovoj situaciji'

Više s weba