Kvalifikacije za SP

Fantastični Tin Lučin nakon okupljanja reprezentacije: 'Moramo se dobro spremiti'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedan od najboljih imena naše reprezentacije na prethodnom Europskom prvenstvu bio je Tin Lučin, koji se profilirao kao jedan od naših najboljih igrača.

14.3.2022. u 18:44/ Luka Tunjić

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u Varaždinu gdje će trenirati sljedećih tjedan dana. Ovo okupljanje poslužit će izborniku Hrvoju Horvatu da se reprezentacija dodatno uigra pred kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo.

Izabranike Hrvoja Horvata čekaju dvije utakmice protiv Finske, a Horvat je u Varaždin pozvao devetnaest igrača

Image
Ekskluzivno

Nova zvijezda Nexea Ivan Sršen za RTL.hr: 'Ovo je druga priča, drugi projekt i krećem od nule'

Image
Ekskluzivno

Nova zvijezda Nexea Ivan Sršen za RTL.hr: 'Ovo je druga priča, drugi projekt i krećem od nule'

Jedan od najboljih imena naše reprezentacije na prethodnom Europskom prvenstvu i Mađarskoj i Sloveniji bio je Tin Lučin, koji se profilirao kao jedan od naših najboljih igrača. 

"Uvijek je fenomenalan osjećaj, najsretniji sam kad sam s reprezentacijom, kad se okupimo svi i kad možemo trenirati," rekao je Lučin novinarima na okupljanju reprezentacije.

Neka nova imena u Horvatovoj reprezentaciji

Zbog ozljeda su otpali Ivan Martinović zbog bolova u leđima, Marko Mamić i Marin Šipić. Što se tiče povratnika u reprezentaciju, ovdje su Marin Šego i Ivan Karačić

"Bit će sigurno nešto novo, ali bit će možda i više prilike za uigrati se i za raditi na treninzima. Znamo da je protivnik Finska i sigurno ćemo se kroz tjedan dobro pripremiti i trenirati."

"Ima nekih starih imena, ima nekih novih, veselim se treninzima i jedva čekam da sve počne. Naravno da uvijek ima posla, moramo se dobro spremiti, moramo svi skupa biti skoncentrirani i pokušati što bolje trenirati i usvojiti ono što izbornik traži od nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Još dvije utakmice

UŽIVO Hrvatska - Island: Dramatična završnica u Budimpešti, Hrvatska u nevjerojatnoj utakmici pobijedila Island

Više s weba