Miriše nova medalja

Hrvatski rukometaši na pijesku ušli u polufinale Svjetskih igara

Image

U svrhu promocije ovog sporta rukometaše je u Birminghamu posjetio predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach te je najavio kandidaturu rukometa na pijesku za Olimpijske igre 2028. u Los Angelesu

14.7.2022. u 17:59/ Hina/RTL.hr

Hrvatska muška reprezentacija u rukometu na pijesku igrat će u polufinalu Svjetskih igara u američkom Birminghamu, gdje će se za finale boriti protiv reprezentacije domaćina.

Nakon pobjeda u grupnoj fazi protiv Novog Zelanda i Katra, hrvatski rukometaši su u glavnoj fazi pobijedili Portoriko sa 2-0 u setovima (27-20, 24-13), da bi potom izgubili od Argentine (26-24, 16-22, 16-14).

Image
SVJETSKI PRVACI

Izbornik reprezentacije rukometa na pijesku za RTL.hr: 'Žrtva ovih igrača dovela je do naslova svjetskih prvaka '

Image
SVJETSKI PRVACI

Izbornik reprezentacije rukometa na pijesku za RTL.hr: 'Žrtva ovih igrača dovela je do naslova svjetskih prvaka '

Bez obzira na taj poraz, Hrvatska je imala dovoljan broj bodova za plasman u polufinale. Utakmica protiv američke reprezentacije na rasporedu je u noćas, s početkom u 0.10 sati po srednjoeuropskom vremenu.

U svrhu promocije ovog sporta rukometaše je u Birminghamu posjetio predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach te je najavio kandidaturu rukometa na pijesku za Olimpijske igre 2028. u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
odlazak legende

Legendarni njemački rukometaš okončao reprezentativnu karijeru, godinama je bio strah i trepet svim napadačima

Više s weba