Play logo

Legendarni kapetan Kauboja otkrio urnebesnu anegdotu o Baliću i Paki Ćavaru: 'Ivano je bio lud ko kupus'

Image
Foto: profimedia.hr

Petar Metličić je otkrio kako je i zašto Ivano Balić zbog oklade skočio u more u sred zime tijekom priprema za Svjetsko prvenstvo 2003. godine

19.2.2022. u 14:29/ A.F.
Play logo

Legendarni kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić je u gostovanju za Podcast Inkubator otkrio je anegdotu s priprema pred Svjetsko rukometno prvenstvo 2003. godine.

"Bila je zima, prvi mjesec i Pako Ćavar je bio s nama tad, imao je kasnije nekih problema pa je otpao. Sjedili smo na rivi u kafiću, imali smo slobodno jutro, a zima. I govori Pako 'Ivano evo da za 100 eura nećeš skočiti u more', a Ivano će na to 'za koliko, za sto eura'. Balić je u to vrime bio lud ko kupus. Samo se skinuo i ostao u kratkim gaćama i hop u ono ledeno more samo da Paki izbije sto eura", ispričao je Metličić za Podcast Inkubator samo jedan od detalja koji opisuju zajedništvo i originalnost zlatne generacije hrvatskih rukometaša.

Play logo
Image
Rukometni Mozart

VIDEO Tako je to radio Ivano Balić: Potopio Španjolce u zadnjoj sekundi bombom s 15 metara

Image
Rukometni Mozart

VIDEO Tako je to radio Ivano Balić: Potopio Španjolce u zadnjoj sekundi bombom s 15 metara

Hrvatska je te 2003. godine osvojila svoje prvo i za sada jedino zlato na Svjetskom prvenstvu, a upravo to natjecanje afirmiralo je Petra Metličića, Ivana Balića i mnoge druge sad već legendarne hrvatske rukometaše na svjetskoj sceni.

Što je još nekadašnji kapetan Kauboja rekao o karijeri svog prijatelja Ivana Balića te o epskoj generaciji naših rukometaša.

Play logo
Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
BORIS MILOŠEVIĆ ZA RTL.HR

Ugledni hrvatski rukometni sudac objasnio kako je moguće da se SP igra manjim loptama nego Liga prvaka

Play logo

Više s weba