Dečko koji obećava

Mladi hrvatski reprezentativac od ljeta u najtrofejnijem slovenskom klubu

Image
Foto: Rk Celje

Martinović trenutno igra u Slovanu gdje će odraditi sezonu do kraja, a na ljeto se seli u Celje u kojem će ga dočekati još jedan Hrvat, lijevi vanjski Ante Ivanković.

3.2.2022. u 12:19/ RTL.HR

Patrik Martinović, mladi hrvatski reprezentativac potpisao je ugovor sa ljubljanskim Celjem. U slovenski klub prelazi na kraju sezone, a tamo bi trebao ostati do 2025. godine.

Trenutno igra u Slovanu gdje će odraditi sezonu do kraja, a na ljeto se seli u Celje u kojem će ga dočekati još jedan Hrvat, lijevi vanjski Ante Ivanković. Zanimljivo je da je član Celja do nedavno bio i Veron Načinović koji je produkt iste generacije riječkih rukometaša kao i Patrik Martinović.

Oni su sa Zametom postali prvaci države u kategoriji mlađih kadeta. Na tom turniru je Martinović bio najbolji desni vanjski, a Načinović najbolji kružni na natjecanju. Skupa su nastupali i na Svjetskom prvenstvu za mlađe od 19 godina koje se odigravalo u Sjevernoj Makedoniji.

Image
Nije loše

Lijepo je biti Šveđanin: Pogledajte kolike su premije dobili prvaci Europe u rukometu

Image
Nije loše

Lijepo je biti Šveđanin: Pogledajte kolike su premije dobili prvaci Europe u rukometu

Veron Načinović se široj rukometnoj javnosti predstavio na ovogodišnjem Euru na kojeg je došao kao član Montpelliera u koji je otišao iz Celja, a za očekivati je da ni Martinović neće dugo čekati poziv u izabranu vrstu ako se njegova karijera nastavi ovako razvijati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
JE LI MU SE ŽIVOT PROMIJENIO?

Izbornik Babić ekskluzivno za RTL progovorio o kvalifikacijama za OI, promjenama u repki i vjeri

Više s weba