ŠVEĐANI PREJAKI

Mladi Kauboji ispali s Europskog prvenstva, izbornik Vori napušta reprezentaciju

Image
Foto: HRS

U drugom susretu je Crna Gora poražena od Francuske što je značilo da je Hrvatska završila svoj put na kontinentalnoj smotri. Najbolji u hrvatskim redovima je bio vratar Kuzmanović, a dobre su partije odigrali Hršak s 8 i Božićević sa 7 pogodaka

11.7.2022. u 8:37/ RTL Sport

Mlada hrvatska rukometna reprezentacija se nije uspjela plasirati u drugi krug Europskog prvenstva u Portugalu. Nakon poraza od Francuske i pobjede protiv Crne Gore, izabranici Igora Vorija poraženi su u odlučujućem susretu protiv Švedske s 24:27.

Image
ZA MALO KRATKI

Mladi Kauboji otvorili Euro porazom od velikih rivala: Nije pomogla ni nevjerojatna partija Kuzanovića

Image
ZA MALO KRATKI

Mladi Kauboji otvorili Euro porazom od velikih rivala: Nije pomogla ni nevjerojatna partija Kuzanovića

Šveđani su ušli sjajno u utakmicu što se za mlade Kauboje i ne može baš reći te su vrlo rano poveli sa 6:0. Napad skandinavske momčadi je bio prebrz za našu obranu, a vratar Oscar Savinger je odmah uhvatio ritam. Loš početak je ostavio traga na hrvatskoj reprezentaciji tako da su Šveđani otišli na odmor sa +6.

Tek u drugom dijelu, Hrvatska pokazuje naznake kvalitete koja je potrebna da se ovakva utakmica dobije. Dominik Kuzmanović uspijeva obraniti nekoliko teških šutova no za preokret je trebalo više raspoloženih suigrača.

Vori odlazi u 2. njemačku ligu

U drugom susretu je Crna Gora poražena od Francuske što je značilo da je Hrvatska završila svoj put na kontinentalnoj smotri. Najbolji u hrvatskim redovima je bio vratar Kuzmanović, a dobre su partije odigrali Hršak s 8 i Božićević sa 7 pogodaka. I na drugoj strani je prvo ime bio vratar, jer je Savinger upisao čak 19 obrana. Kod švedske je Moller zabio 6, a Hamberg i Palmar po 5 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska mlada reprezentacija je nakon ovog turnira ostala i bez izbornika, jer Igor Vori odlazi i postaje trener Grosswallstadta, kluba iz njemačke druge lige

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lova do krova

Ovo su plaće najvrijednijih rukometaša današnjice, dvojica Hrvata u samom vrhu

Više s weba