poruka izbornika červara

Okupila se reprezentacija: 'Švicarska je domaćin, moramo iz sebe izvući maksimum...'

Image

Pripreme rukometaša za preostala dva kvalifikacijska susreta za EURO 2020.

Foto: Davorin Višnjic/PIXSELL

'Zna se da smo mi osigurali plasman, ali nije nam svejedno kako ćemo završiti, hoćemo li biti drugi ili prvi'

8.6.2019. u 16:41/ Hina

Hrvatska muška seniorska reprezentacija okupila se u subotu u zagrebačkome hotelu Panorama uoči priprema za preostala dva kvalifikacijska susreta za EURO 2020.  protiv Švicarske i Belgije.

U ponedjeljak, 10. lipnja, reprezentaciji će se priključiti igrači njemačke Bundeslige nakon završetka klupskih obaveza. Reprezentacija će se u Zagrebu pripremati do utorka, 11. lipnja., kada će krenuti u švicarski Zug.

Susret protiv Švicarske igra se u srijedu, 12. lipnja u Zugu s početkom u 18.15 sati. Posljednji susret kvalifikacija reprezentacija igra protiv Belgije u Poreču, u nedjelju, 16. lipnja u 18 sati.

Image

Žestoki trening i na vrući lipanjski dan: Hrvatski rukometaši se pripremaju za Švicarsku i Belgiju

Fotogalerija
Image

Žestoki trening i na vrući lipanjski dan: Hrvatski rukometaši se pripremaju za Švicarsku i Belgiju

Fotogalerija

"Švicarska je prije svega na domaćem terenu, vidim da su veliki optimisti, da bi mogli dobiti ovu utakmicu. Međutim, zna se da smo mi osigurali plasman, ali nije nam svejedno kako ćemo završiti, hoćemo li biti drugi ili prvi jer tu postoje i prednosti u ždrijebu. Pokušat ćemo napraviti sve da im se suprotstavimo i naravno, da ostvarimo pozitivan rezultat. S povratkom u reprezentaciju Schmida, vrlo bitnog igrača, oni su dobili jednu homogenost, igraju vrlo disciplinirano, on im nameće igru. Igraju jednu plitku zonu i guraju u leđa, znači pokušavaju nametnuti jedan brzi rukomet, dinamičan. Mi ćemo morati racionalno igrati, naša obrana mora biti čvrsta. Bez obzira na sve, mi ćemo ići s jednim optimizmom i s ciljem da dobijemo i tu utakmicu. To je još jedan izazov za nas i za sve igrače, da i u takvim okolnostima damo sve od sebe i da ih pokušamo nadigrati. Moramo iz sebe izvući maksimum i svi zajedno pokušati završiti ovu sezonu s uspjehom" , kazao je izbornik Lino Červar.

Laži sa mnom
Superstar
Blagoslovljeni kćerima
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Ljubav u divljini

Više s weba

Pročitajte još

Image
tvorac

Stvorio je jednu od najboljih reprezentacija svijeta, a sada odlazi s mjesta izbornika

Više s weba