VIDEO, Pogledajte snimku kontroverzne utakmice između PPD Zagreba i Nexea: 'Ovo je 17 pogrešnih sudačkih odluka'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Snimka u kojoj je izdvojeno čak 17 sudačkih grešaka stigla je na adresu Hrvatskog rukometnog saveza.

20.5.2022. u 17:23/ RTL Sport

U subotu od 20 sati PPD Zagreb i Nexe igrat će treći put ove sezone. Prvi je dvoboj, u zadnjem kolu prvenstva, pripao Zagrebu u Kutiji šibica (25-16), kao i onaj drugi prošlog vikenda u finalu Kupa (30-27).

Utakmica puna kontroverzi

U subotu će se dva najveća hrvatska kluba ponovno susreti u sklopu razigravanja za prvaka Hrvatske. Sustav natjecanja je takav da tko prvi dođe do tri prvenstvene pobjede (trenutačno je 1-1), bit će prvak. Posljednja utakmica u Kutiji šibica donijela je mnogo kontroverzi. Najprije je javnost zaintrigirala činjenica kako neće biti apsolutno nikakvog prijenosa najveće utakmice hrvatskog rukometa, zatim su se pojavile špekulacije o tome kako navijači iz Našica nisu mogli kupiti ulaznice za utakmicu, a na posljetku su Našičani optužili sudačku komisiju kako je ponovno dodijelila pristrane sudce. Snimka utakmice, koja se nije prenosila, stigla je u Hrvatski rukometni savez, a Našičani su izdvojili čak 17 situacija u kojima smatraju da su ih suci Jurinović i Mrvica oštetili.

Subotnji dvoboj sudit će najbolji sudački par na svijetu Gubica i Milošević koji su sudili i u finalu kupa. Nakon finala kupa nitko se nije žalio na sudačke odluke, Gubica i Milošević odradili su sjajan posao u vrlo teškoj i zahtjevnoj utakmici i red je da sude i nastavak ove serije. Ipak, Našičani žele javnosti pokazati sporne sudačke odluke koje su se dogodile na prošloj prvenstvenoj utakmici.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Najbolji strijelac

Jaganjac nakon odlične utakmice: 'Ovo je dokaz da se ne smijemo predavati do samog kraja'

Više s weba