nastavlja se drama

PPD Zagreb se oglasio nakon našeg teksta o spornim sudačkim odlukama: 'Oštro osuđujemo obmane'

Image

Snimka s kontroverznog derbija PPD Zagreba i Nexea

Foto: Screenshot YouTube

Reagirali su nakon našeg razgovora s Slobodanom Višekrunom.

21.5.2022. u 14:36/ RTL Sport

Ne prestaje se stišavati priča o susretu PPD Zagreba Nexea u Ligi za prvaka Hrvatske. Jučer smo objavili komentar jednog od najboljih sudaca s ovih prostora, Slobodana Višekrune, koji je oštro optužio sudački par Jurinović-Mrvica za nepristrano suđenje na utakmici između PPD Zagreba i Nexea.

PPD Zagreb se oglasio nakon našeg teksta, te optužio gospodina Višekrunu za obmane. Priopčenje prenosimo u cjelosti.

Image
veliko ime u sudačkom svijetu

Jedan od najrelevantnijih rukometnih sudaca za RTL.hr o utakmici Nexe - PPD: 'Nepravilnosti su očigledne'

Image
veliko ime u sudačkom svijetu

Jedan od najrelevantnijih rukometnih sudaca za RTL.hr o utakmici Nexe - PPD: 'Nepravilnosti su očigledne'

''Osjećamo odgovornost prema našem klubu koji ima izrazito bogatu povijest i prepoznatljivo ime u svijetu sporta, da se referiramo na opetovani pritisak, spletke i neistine koji dolaze iz redova rukometnog kluba Nexe. Nažalost, izgleda da je to uobičajena praksa koja dolazi prije odlučujućih utakmica u prvenstvu ali i nacionalnom kupu. Izlazeći u javnost u posljednja 24 sata pred jako važnu utakmicu sa snimkom koju posjeduju 10 dana jasno pokazuje razinu podlosti koja proizlazi iz redova rukometnog kluba Nexe.

Image
Foto: Luka Breškić
Image
Luka Breškić

Nastavno na medijske natpise te posebice izjave g. Slobodana Višekrune čije obmane za javnost oštro osuđujemo jer kako kaže ekspertizu nije radio ali je svejedno svoje mišljenje javno uputio. Jedina relevantna institucija za temu utakmice odigrane 07. svibnja je Udruga hrvatskih rukometnih sudaca koja je svoje priopćenje nakon odgledane snimke poslala javnosti 09. svibnja.

"Nismo govorili da nas je netko pokrao"

Još jednom podsjećamo da je sudački par koji je sudio u 07. svibnja u Zagrebu, sudio i u Našicama u 05. kolu kada smo mi izgubili rezultatom 30:29. Prije, ali i poslije te utakmice apsolutno nitko iz redova PPD Zagreba nije ni na koji način osporio pobjedu Nexe Našica.

Nismo govorili o tome da nas je netko pokrao, niti smo radili pritisak na medije, sudačku organizaciju niti na sam klub iz Našica.

Stoga molimo hrvatsku medijsku javnost da popuste pritisak i ne nasjedaju na igrice i laži, te dozvole dečkima koji će danas istrčati na teren Kutije šibica da unutar tih 40x20 pokažu tko je bolja momčad u ovogodišnjem prvenstvu'', objavio je Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb i Nexe danas igraju treću ovosezonsku prvenstvenu utakmicu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
RUKOMETNA VELJAČA

Spektakl u Areni: Stigla je najskuplja momčad Europe, a na tribinama neka poznata lica

Više s weba