GUBITAK NA CRTI

Reprezentativni pivot napušta PPD Zagreb: Odlazak je najbolja opcija

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Trenutno se nalazi u Splitu i čeka rasplet situacije za koju se nada da će biti riješena kroz narednih par dana.

27.7.2022. u 10:30/ RTL Sport

Marin Šipić više neće igrati za PPD Zagreb, reprezentativni pivot će naredne sezone tražiti novu destinaciju u karijeri, pišu Sportske novosti. U Zagreb je stigao 2019. godine iz Nexea, odigrao je dosta dobrih utakmica i postao reprezentativac. Sigurno da želi ostati na popisu izbornika Hrvoja Horvata pa će morati pažljivo odabrati sljedeću stanicu.

Image
SVE JE JASNO

Evo tko čeka Kauboje: Hrvatska saznala sve protivnike na Svjetskom prvenstvu u rukometu

Image
SVE JE JASNO

Evo tko čeka Kauboje: Hrvatska saznala sve protivnike na Svjetskom prvenstvu u rukometu

Zagrebaši su na njegovoj poziciji imaju Musu, Grahovca i Faljića. Odlazak iz kluba je najbolja opcija za 26-godišnjeg kružnog napadača koji je primjerice na Europskom prvenstvu ovog siječnja pokazao da može biti itekako koristan, vidjelo se koliko je fizički jak. Ugovor koji ga je vezao uz Zagreb mu je istekao 1. srpnja, nije bilo dodatnih pregovora i Šipić je odlučio karijeru nastaviti na za sad još nepoznatoj lokaciji.

Teško je očekivati da će doći do nekog velikog transfera budući da je dosta manje igrao, no kvalitete mu zasigurno neće nedostajati budući da je još uvijek dosta mlad. Ispred njega je još dosta godina ozbiljnog rukometa. Grizao je na treninzima, a što je vrijeme više odmicalo, padao u drugi plan. Kada bi dobio priliku, to bi se dogodilo u trenutku kada bi utakmica već bila riješena ili protiv slabijih protivnika što ga je jako smetalo. Šipić se trenutno nalazi u Splitu i čeka rasplet situacije za koju se nada da će biti riješena kroz narednih par dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Perkovac nakon preuzimanja reprezentacije: 'U svinjcu se zna... Tko ne želi raditi, može ići'

Više s weba