ZAŽELJELI SE RUKOMETA

Umorni zagrebaši već krenuli na nove pripreme, 'bocnuo' ih trener Vujović: 'Kasnite!'

2.2.2016. u 17:42/ Matko Breber

Tek što su završile reprezentativne, počele su klupske obveze pa su se četiri mušketira iz PPD Zagreba već danas morala pojaviti na pripremama u Ivanić-Gradu gdje se kuju planovi za dvoboj Lige prvaka protiv PSG-a koji se igra idućeg tjedna

Praktički nijedan dan odmora nisu imali neki hrvatski rukometaši nakon osvajanja bronce na netom završenom Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Tek što su završile reprezentativne, počele su klupske obveze pa su se četiri mušketira iz PPD Zagreba već danas morala pojaviti na pripremama u Ivanić-Gradu gdje se kuju planovi za dvoboj Lige prvaka protiv PSG-a koji se igra idućeg tjedna.

Stevanović, Šebetić, Horvat i Kovačević ponovno su spakirali kofere, ukrcali se u kombi, a veselu ekipu na putu je fotografirao glasnogovornik kluba, a ovom prilikom i vozač Goran Roknić.

Fotografiju je objavio na Facebooku uz opis: 'Neka brončana ekipa na putu za Ivanić! Zaželjeli se ljudi rukometa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, prvi komentar ispod fotke bio je onaj trenera Veselina Vujovića, čovjeka koji u svlačionicu zagrebaša u jednakoj mjeri unosi i disciplinu i dobro raspoloženje. Veseloj ekipi u kombiju napisao je "Kasnite", uz smajlić, a komentar je izmamio osmijeh na lica umornih rukometaša.

Image

PPD Zagreb

Foto: Facebook
Image

PPD Zagreb

Facebook

Više s weba

Pročitajte još

Image
službeno je

Više nema zapreka da preuzme kormilo hrvatske reprezentacije: Červar raskinuo ugovor s Makedoncima

Više s weba