Kakav majstor

VIDEO EHF se naklonio Mirku Aliloviću: 'Brani li on mentalnom snagom?'

Image

Szeged je otvorio Ligu prvaka s tri poraza te se nalaze na 7. mjestu u grupi. Duvnjakov Kiel je drugi, a na vrhu tabele je Cindrićeva Barcelona

30.9.2022. u 10:55/ RTL Sport

Rukometna Liga prvaka je došla do svog trećeg kola, a hrvatski igrači i dalje pružaju odlične partije. Duvnjakov THW Kiel je pobijedio Pick Szeged 34:29, a kapetan Kauboja postigao je dva gola. S druge strane je solidnu partiju pružio Mirko Alilović koji je upisao deset obrana.

Upravo njegova obrana sedmerca Steffenu Weinholdu završila je na službenom Instagram profilu EHF-ove Lige prvaka. Njemački je rukometaš gađao nisko u desni Alilovićev kut, Mirko je tijelom otišao u drugu stranu, ali je ostavio nogu i obrani. Video pogledajte OVDJE.

"Čini se kako je Alilović zaustavio loptu nogom. Ali je li uistinu riječ o njegovoj nozi? Ili je udarac zaustavio mentalnom snagom", stoji u opisu Alilovićeve intervencije na EHF-ovom profilu.

Szeged je otvorio Ligu prvaka s tri poraza te se nalaze na 7. mjestu u grupi. Duvnjakov Kiel je 2., a na vrhu tabele je Cindrićeva Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO ČETVRTU MEDALJU

'Kauboje' u Riju čekaju Danska, Francuska, Katar... Babić tvrdi: 'Presudit će forma u završnici natjecanja'

Više s weba