PREDRAG MIJATOVIĆ TVRDI:

Schuster ostaje na klupi Reala

Image

Bernd Schuster, Real Madrid Bernd Schuster

Nako nneuspješnog tjedna za Real i unatoč medijskim najavama, sportski direktor Kraljevskog kluba, Predrag Mijatović izjavio kako Bernd Schuster ostaje na klupi

17.11.2008. u 20:10/ P.P./HINA

Unatoč najavama Bernd Schuster ostaje trenerom Real Madrida, nakon što je u ponedjeljak sportski direktor Peđa Mijatović izjavio španjolskim medijima da Real neće mijenjati trenerima, iako je naglasio da su rezultati nedostojni ugleda "Kraljevskoga kluba".

 "Naše povjerenje u trenera se nije promijenilo od početka sezone. I prije dvije godine su mediji smjenivalji Fabia Capella u listopadu, a on je osvojio prvenstvo. Schuster ostaje trenerom, ali se rezultatji moraju poboljšati", kazao je Mijatović.

Mijatović je izjavio kako će se Real zasigurno pojačati u siječnju, u zimskome prijelaznome roku, a među potencijalnim pridošlicama navode se napadači - Hernan Crespo, Diego Milito i Ricardo Oliveira.

Real je imao težak tjedan, u srijedu je ispao iz Kupa Kralja od trećeligaša iz Iruna, a u subotu je izgubio na gostovanju kod Valladolida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Modrić opasno zaprijetio iz slobodnjaka!

Više s weba