PRIMOPREDAJA U RUSANOVOJ

Službeno je: Vlatko Marković odlazi s vlasti

15.5.2012. u 13:59/ Z.H.

Na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza odlučeno je da će novi predsjednik biti najbolji golgeter u kockastom dresu. Dosadašnji vladar Vlatko Marković dobio je itutlu počasnog predsjednika.

Dva i pol sata trajala je 15. sjednica Izvršnog odbora Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza i zadnja kojom je predsjedao Vlatko Marković.

"Odlučio sam se povući s mjesta predsjednika HNS-a nakon EURO-a 2012. Obzirom na proceduru sazivam sjednicu Skupštine saveza 5. srpnja", pročitao je Markovićevu ostavku njegov najbliži suradnik i desna ruka Zorislav Srebrić.

Za novog predsjednika bit će izabran najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacija DavorŠuker koji bi 'vlast' trebao preuzeti početkom srpnja. Po izlasku iz Rusanove Šuker se u svom govoru već zahvalio županijskim savezima.

Vlatko Marković dobit će titulu počasnog predsjednika, a direktor Dinama DamirVrbanović postat će izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poziciji glavnog tajnika vječnogZorislava Srebrića zamijenit će VladoIveta, dok će popularni Zorko postati koordinator svih reprezentacija. Na izborničku klupu će sjesti Igor Štimac.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Krznar: 'Bit će presudno koja će momčad imati više loptu u svom posjedu'

Više s weba