DANCI BIJESNI

Dosta nezgodno: Pogledajte fotografiju koja baca novo svjetlo na sudar Duvnjaka i Gidsela

Image

Iako je na prvu izgledalo kao da danski rukometaš simulira i pretjeruje pojavila se fotografija koja pokazuje koliko je neugodan udarac primio

21.1.2023. u 22:08/ Danas.hr

Hrvatska i Danaska odigrali su u četvrtak epski susret kakvih smo se od ovih dviju reprezentacija nagledali u prošlosti. Kauboji su u dvoboj protiv dvostrukih svjetskih prvaka ušli žestoko, angažirano i na nož što je skandinavsku momčad malo iznenadilo.

Naši su imali u pojedinim trenucima i plus četiri, ali na posljetku su Danci uspjeli izbjeći poraz te se utakmica završila s konačnih 32:32. U mnoštvu žestokih obračuna u posebnom fokusu je ostao duel hrvatskog kapetana Domagoja Duvnjaka i nove danske zvijezde Mathiasa Gidsela.

Gidsel je krenuo u prodor, Duvnjak naletio na njega nakon čega se Danac ostao previjati na podu. Na snimci je izgledalo kako mladi danski rukometaš pretjeruje i pokušava iznuditi crveni karton za Duvnjaka, a svekoliku hrvatsku javnost posebno je iziritirala činjenica da na opetovane kapetanove isprike Gidsel nije htio prihvatiti ruku pomirenja Domagoja Duvnjaka.

Od utakmice u četvrtak, mnoge su se rukometne legende s ovih prostora javile i mahom stale na Duvnjakovu stranu. Ipak, Danci čvrsto stoje iza svoje mlade zvijezde pa su tako tijekom ogleda Hrvatske i Belgije zdušno podržavali naše protivnike i zviždali kapetanu Kauboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, pojavila se fotografija u danskim medijima koja baca nešto drugačije svjetlo na sami sudar spomenutog dvojca. Na snimci izgleda da Duvnjak Gidsela udara po prsima, no na fotografijama se vidi da je Danac dobio udarac u grkljan što zasigurno nije ugodno.

Upravo se čita

Image
boca zarade

Hrvatska naknada za povratnu ambalažu najniža je u Europi! Kod nas je 7 centi, u Finskoj 40

Više s weba

Pročitajte još

Image
PONOVNO SE JAVILA

Oglasila se Horvatova sestra i odgovorila rukometnoj legendi: 'On je ljudska sramota'

Više s weba