MAGO DI UMAGO

Lino Červar o Horvatu: 'Imao bih što za reći...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dok iščekujemo hoće li Hrvoje Horvat ostati izbornik reprezentacije svoje je viđenje situacije iznio i koordinator svih muških reprezentacija i najtrofejniji hrvatski rukometni izbornik u povijesti Lino Červar

24.1.2023. u 17:01/ Danas.hr

Tijekom posljednja 24 sata mnogo se toga dogodilo u hrvatskom rukometu. Reprezentacija je usprkos pobjedi protiv Bahreina eliminirana sa SP-a prije četvrtfinala te je zauzela 9. mjesto.

Nakon posljednjeg susreta Kauboja na prvenstvu izbornik Hrvoje Horvat je u 'razgovoru' s RTL-ovom novinarkom Ines Goda Forjan izveo bizaran performans u kojem je umjesto konkretnog odgovora na pitanje 'ima li podršku Saveza' samo gestikulirao i otvarao usta.

Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija
Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija

Potom su eter preplavile brojne reakcije rukometne javnosti, ali i kontrareakcije. Također, oglasio se i Hrvatski rukometni savez koji je nastup Kauboja na SP-u označio kao – neuspješan.

Dok iščekujemo hoće li Hrvoje Horvat ostati izbornik reprezentacije za Index.hr je svoje viđenje situacije iznio i koordinator svih muških reprezentacija i najtrofejniji hrvatski rukometni izbornik u povijesti Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda i nije trenutak da ja odmah reagiram. Pustimo da prođe par dana pa ću onda reći što mislim. Nije moj stil da ja sad odmah ispadam pametnjaković, iako bih imao što reći. Vodio sam reprezentaciju u 250 utakmica i svašta se čovjeku nakupi, bolje je da nešto pametno kažem, a ne pod emocijama", konstatirao je Červar.

Više s weba

Pročitajte još

Image
KLJUČAN TRENUTAK

Vlado Matanović o otkriću Kauboja: 'Glavaš je htio odustati od rukometa, a onda sam...'

Više s weba