KAPETAN KAUBOJA

Odlazi li Duvnjak u reprezentativnu mirovinu nakon SP-a? Evo što je on odgovorio na to pitanje

Image

Domagoj Duvnjak je čovjek za kojeg ne treba koristiti puno riječi. Luka Modrić rukometnih igrališta, kapetan. Vjerojatno će biti važan kotačić obrane, dok će u napadu igrati na lijevom vanjskom.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

'Imate 34 godine, a Luka Modrić već godinama odgovara na to pitanje. Koliko dugo ste voljni i spremni nositi dres hrvatske reprezentacije', pitala ga je RTL-ova voditeljica, a Duvnjak je iskren u svom odgovoru

24.1.2023. u 23:20/ Danas.hr

Domagoj Duvnjak je nakon ispadanja Hrvatske sa SP-a i povratka u domovinu gostovao na RTL-u kod Ines Goda Forjan te je kao kapetan reprezentacije odlučio odgovoriti na pitanja koja zanimaju svekoliku javnost. U podugačkom razgovoru ponudio je svoje viđenje raspleta ovog turnira za Kauboje, a odgovorio je i na ono što mnoge zanima vezano za budućnost hrvatskog rukometa, ali i njega osobno

Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija
Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija

'Imate 34 godine, a Luka Modrić već godinama odgovara na to pitanje. Koliko dugo ste voljni i spremni nositi dres hrvatske reprezentacije', pitala ga je RTL-ova voditeljica, a Duvnjak je iskren u svom odgovoru.

'Opet pitanje za izbornika. Ja ću se svaki put odazvati, ako izbornik smatra da ja još mogu pomoći na terenu. Nadam se da će biti zdravlja, u Kielu imam ugovor još godinu i pol dana. Imat ću 36 godina pa ćemo vidjeti što će budućnost donijeti', potvrdio je Duvnjak kako Kauboji mogu uvijek računati na njega.

Više s weba

Pročitajte još

Image
KLJUČAN TRENUTAK

Vlado Matanović o otkriću Kauboja: 'Glavaš je htio odustati od rukometa, a onda sam...'

Više s weba