PONOVNO SE JAVILA

Oglasila se Horvatova sestra i odgovorila rukometnoj legendi: 'On je ljudska sramota'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prije godinu dana, tijekom Europskog prvenstva, u Horvatovu obranu stale su obje njegove sestre, Vanja Horvat i Jasenka Sparks. Vanja je bila nešto blaža dok je Sparks prozvala Metličića u statusu, koji je kasnije obrisala.

24.1.2023. u 12:41/ Danas.hr

Hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat dao je bizaran intervju na nakon jučerašnje pobjede protiv Bahreina i, pokazalo se, ispadanja sa Svjetskog prvenstva. Horvat je u kameru rukama pokazivao srce, a nakon toga je samo otvarao usta na pitanja naše Ines Gode Forjan.

Petar Metličić i Goran Šprem rekli su da je to što je napravio sramota i da im nije jasno zašto se Horvat na to odlučio, a Božidar Jović je u komentaru za Index.hr rekao da se mogu sramiti i Horvat i svi oni "koji su takvog lika postavili za hrvatskog izbornika".

"Sram neka ga bude"

''Bez teksta sam. Ovo što je Horvat napravio je lakrdija i sramota. Blamaža jednog izbornika koji bi trebao predstavljati Hrvatsku u svijetu. Zamislite da ovako nešto napravi premijer ili netko od hrvatskih ministara u Bruxellesu. Bio bi to skandal svjetskih razmjera. Sram neka ga bude, i njega i sve one koji su takvog lika postavili za izbornika. Ovo je bilo bezobrazno nepoštovanje novinara, javnosti i samog rukometa'', rekao je Jović za Index.

Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija
Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija

Dan kasnije na Instagramu se javila i Jasenka Sparks, Horvatova sestra i udovica preminulog Iztoka Puca. Ona je i prošle godine stala u obranu svojeg brata nakon kritika Petra Metličića, a ovaj put je izvrijeđala Jovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Božidar Jović = ljudska mizerija. Kakva šteta da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao izaći iz Bosne i da smo ga ugostili u našem domu. Da je danas živ može zahvaliti mojem pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata.

Toliko je sposoban da nije sam znao ni granicu prijeći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekome nešto znači. Lijepo je spasiti život, ali svako govno nije vrijedno rizika. Jović je jedan od tih. Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat hijenama u Hrvatskoj", napisala je Sparks.

Upravo se čita

Image
rat s inspektorima

Bojanje kose digla za 9 centi, šišanje za 36 i dobila kaznu od 3300 eura: 'Očajno...'

Nešto kasnije postavila je još jednu objavu s fotografijama Jovića i Metličića te je ponovila rečenicu: "Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat hijenama u Hrvatskoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
KLJUČAN TRENUTAK

Vlado Matanović o otkriću Kauboja: 'Glavaš je htio odustati od rukometa, a onda sam...'

Više s weba