GORDIJSKI ČVOR

Pada odluka o Horvatovoj sudbini: Poznato je kad Červar podnosi izvješće Savezu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Već 8. i 12. ožujka Hrvatsku čekaju okršaji s Nizozemskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo tako da je jasno da Savez nema vremena za čekanje

27.1.2023. u 10:54/ Danas.hr

Hrvatska rukometna reprezentacija na SP-u nije uspjela ostvariti zacrtani cilj. Poraz od Egipta i remi s Danskom, Kauboje je ostavio izvan kruga četvrtfinalista te su Duvnjak i društvo prvenstvo okončali na devetom mjestu što je Savez ocijenio nedovoljnom ocjenom.

Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija
Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija

Kao što to obično biva kod nas nakon podbačaja, zainteresirana javnost se odmah digla na noge. Treće je to prvenstvo za redom u kojem Kauboji ne uspijevaju ostvariti značajniji rezultat, a ulje na vatru je dodao i izbornik Hrvoje Horvat bizarnim performansom tijekom intervjua nakon posljednje utakmice.

Sve to je navelo mnoge na zaključak da su Horvatu odbrojeni dani na klupi reprezentacije no to iz Saveza još nije potvrđeno.

Doznajemo kako će se daljnji korak odlučivanja o izborničkoj poziciji odigrati u srijedu kada koordinator svih muških rukometnih selekcija Lino Červar treba podnijeti izvještaj Upravnom odboru rukometnog saveza.

U međuvremenu se u eteru kristaliziraju imena potencijalnih nasljednika Hrvoja Horvata, ako on ode. Prvi se u utrku gurnuo zlatni olimpijac iz Atlante, Goran Perkovac, a glasno se spominje i ime donedavnog trenera PPD Zagreba Ivice Obrvana.

Jedan od kandidata je i bivši izbornik i trenutni trener PPD Zagreba Slavko Goluža, a spominjalo se i ime Vlade Šole no on je sam konstatirao u intervjuu za Sportske novosti, kako se ne smatra adekvatnim rješenjem.

Što će odlučiti Upravni odbor rukometnog saveza tek ćemo vidjeti no odluku svakako trebaju donijeti brzo jer Kauboje uskoro čekaju novi izazovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već 8. i 12. ožujka Hrvatsku čekaju okršaji s Nizozemskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISTINSKA LEGENDA

Veliki srpski rukometaš nahvalio Kauboje pa iznenadio: 'On je postavio temelje hrvatskog rukometa'

Više s weba