FRESH START PODCAST

Slavko Goluža u Fresh Start podcastu: 'Mi smo nacija koja je rođena za sport'

Image

Nakon Domagoja Duvnjaka u RTL-ov podcast Fresh Start stigao Slavko Goluža.

24.1.2023. u 22:03/ Danas.hr

Nagrađivani rukometaš, bivši izbornik te odnedavno i trener PPD-a Zagreb, Slavko Goluža s našom novinarkom i voditeljicom Ivonom Hemen razgovarao je o svojoj karijeri, reprezentativcima, ali i koliko je uz sami fizički trening važan i onaj mentalni.

Ivona Hemen razgovarala je s njim o tome kako hrvatska ima veliki broj sportaša koji diljem svijeta osvajaju medalje no i o reprezentativnim uspjesima.

Image
SVI IMAJU ŠANSU

Gledajte Fresh Start podcast, u natječaju dijelimo 10 POKLON BONOVA U VRIJEDNOSTI OD 135 EURA U LIDLU!

Image
SVI IMAJU ŠANSU

Gledajte Fresh Start podcast, u natječaju dijelimo 10 POKLON BONOVA U VRIJEDNOSTI OD 135 EURA U LIDLU!

"Mi smo nacija koja je rođena za sport. Tu je vaterpolo, tu je i nogomet, ovo što nogometaši rade to je neopisivo. Vaterpolo je godinama u samome vrhu, osvajaju se medalje. Mi smo tu isto. Kod nas je strašna konkurencija. Proširila se kvaliteta reprezentacija. Svatko svakoga može pobijediti. Prije je bilo pet, šest reprezentacija koje su kvalitetne, a sada ih je deset do dvanaest. Sustav natjecanja je takav da ako izgubiš jednu utakmicu, onu glavnu, i bačen si u ponor. Mi smo uvijek bili nacija koja je živjela s ljudima i to je ta neka sinergija koja postoji između nas i navijača i sigurno je da mi crpimo dosta energije iz tih ljudi"

Cijeli podcast možete pogledati na Youtube kanalu RTL-a, a osim toga, u podcastu se krije i odgovor na ovotjedno nagradno pitanje, a 10 gledatelja može osvojiti poklon-bon u vrijednosti od 135 eura za vlastiti fresh start u Lidlu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
PONOVNO SE JAVILA

Oglasila se Horvatova sestra i odgovorila rukometnoj legendi: 'On je ljudska sramota'

Više s weba