ZNATE LI ZAŠTO?

Utakmica Francuske i Njemačke kasnila je čak 22 minute: Evo koji je razlog

Image
Foto: profimedia.hr

Utakmica je trebala početi u isto vrijeme kao i utakmica između domaćina Švedske i Egipta (20:30), no kasnila je 22 minute te je počela u 20:52, a razlog je dosta zanimljiv

25.1.2023. u 22:14/ Danas.hr

Francuska i Njemačka se bore za polufinale Svjetskog prvenstva, nakon ove utakmice ćemo saznati posljednjeg putnika u polufinale Mundijala gdje su ranije svoje mjesto već osigurali Danska, Španjolska i Švedska.

Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija
Image
PLES MILIJUNA

Objavljen popis najbolje plaćenih rukometaša svijeta: Veterani na vrhu, dva Hrvata na listi

Fotogalerija

Utakmica je trebala početi u isto vrijeme kao i utakmica između domaćina Švedske i Egipta (20:30), no kasnila je 22 minute te je počela u 20:52, a razlog je dosta zanimljiv.

Naime, kako su se na utakmici Norveške i Španjolske igrala čak dva produžetka, odnosno dodatnih 20 minuta. IHF je odlučio pričekati s utakmicom Francuske i Njemačke, a koji je razlog ostaje upitno.

Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, drugom kanalu RTL2, online platformi PLAY, ali i našem portalu Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOG JE VELIK

Landin pao kao kruška nakon nezgodnog udarca: Uslijedile su burne reakcije i naguravanja

Više s weba