KLJUČAN TRENUTAK

Vlado Matanović o otkriću Kauboja: 'Glavaš je htio odustati od rukometa, a onda sam...'

Image

Upravo je Glavaš bio tema na početku razgovora, a Matanović je podijelio svoje razmišljanje o otkriću naše reprezentacije te rekao kako je razmišljao i o prestanku bavljenja ozbiljnim rukometom

27.1.2023. u 0:07/ Danas.hr

Svjetsko rukometno prvenstvo još uvijek traje, no za Hrvatsku je završilo prije par dana nakon utakmice protiv Bahreina. Povodom toga u podcastu Iza Tribine gostovao je Vlado Matanović, krilo PPD Zagreba koje je zbog ozljede otpalo s popisa izborniku Hrvoju Horvatu.

Image
NOVI Čupić?

Hladnokrvni Filip Glavaš nakon utakmice s Danskom: 'Briga me za karijeru...'

Image
NOVI Čupić?

Hladnokrvni Filip Glavaš nakon utakmice s Danskom: 'Briga me za karijeru...'

Jedan je od mnogih čudesnih talenata iz Kozale koja je stvorila dosta kvalitetnih igrača za reprezentaciju. Tu su svoje prve korake napravili: Tin Lučin, Halil Jaganjac i Filip Glavaš.

Upravo je Glavaš bio tema na početku razgovora, a Matanović je podijelio svoje razmišljanje o otkriću naše reprezentacije te rekao kako je razmišljao i o prestanku bavljenja ozbiljnim rukometom.

Image
BEZ OSMJEHA

Kauboji se vratili kući zabrinutih lica: Horvat izbjegao novinare, Šipić iznenadio jednim detaljem

Fotogalerija
Image
BEZ OSMJEHA

Kauboji se vratili kući zabrinutih lica: Horvat izbjegao novinare, Šipić iznenadio jednim detaljem

Fotogalerija

'On je pravi primjer'

"Glavaš je trenutno peti strijelac Svjetskog prvenstva, ne znam koliko njih to uopće zna. On je pravi primjer. Ja sam došao u reprezentaciju iz Velenja, a on je došao iz Trebnja i mislim da je pokazao kakav je talent, igrač i koliko može.

Ne igra u Barceloni ni Kielu već u Trebnju gdje ima jako dobrog trenera koji ga forsira. Vidim da mu se sve vratilo na SP-u i da uvijek iskoči netko, ali nadam se da će ovo potrajati i da će nastaviti ovako", rekao je i dodao:

'Razmišljao je o odustajanju'

"Poznajemo se iz Kozale gdje smo krenuli igrati. Nismo čak igrali zajedno već jedan protiv drugoga dok je bio u Zametu, a ja u Umagu. Trenirali smo zajedno s našim kondicijskim trenerom preko ljeta. On je završio i fakultet.

Govorio je: 'Ići ću na fakultet, ne zanima me previše to. Naći ću tu neki klub'. Stvarno sam mu govorio da ne odustane i da se trudi. Možda je to i moja zasluga, neka uzet ću si to. Otišao je u Sloveniju za možda neki manji novac, ali mu se sve isplatilo i jako mi je drago zbog njega", zaključio je Matanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVE REAKCIJE

Ivan Martinović nakon utakmice sa SAD-om

Više s weba