A IZA PONOĆI JA BIT ĆU TU

Štimac komentirao emisiju o samome sebi

Image
Foto: PIXSELL

U emisiji 'Studio 45' voditeljice Antonije Mandić pod naslov 'Facebook izbornik' tema je bila PR i društvene mreže, s naglaskom na profil koji je otvorio hrvatski izbornik i njegovu virtualnu komunikaciju s navijačima.

23.10.2012. u 9:33/ RTL

Gotovo 20.000 'lajkova' skupio je u kratkom roku izbornik hrvatske nogometne reprezentacije na svojoj fan stranici na Facebooku. Uoči važnih utakmica u kvalifikacijama Igor Štimac nije se libio s navijačima raspravljati o taktici, odgovarati na njihove upite ili ih pitati za mišljenja o sastavu.

Taj novi fenomen na nogometnoj sceni bio je i tema emisije 'Studio 45' voditeljice Antonije Mandić pod nazivom 'Facebook izbornik' u kojoj su gosti komentirali njegovo online pismeno izražavanje, virtualno druženje na 'Fejsu', te je li mu pametno na svoju ruku komunicirati s fanovima.

Raspravu je pogledao i glavni protagonist priče, hrvatski izbornik koji je iza ponoći na svojoj Facebook stranici objavio komentar viđenoga.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Dragi navijači, prijatelji i ostali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je završila na RTL2 emisija koju vodi šarmatna voditeljica Antonija Mandić. Tema je bila ova moja stranica, naša komunikacija, koja ne samo da je stvorila neviđenu ljubomoru kod pojedinih novinara, već evo izaziva i mnoge polemike.

Da, sretan sam što vas toliko interesira prava istina, sretan sam što vas je sve više tu", napisao je hrvatski izbornik kojem je drago što svoje sitne radosti i brige, te duševno stanje prije i poslije utakmice može podijeliti s navijačima.

Upravo se čita

Image
povijesni trijumf

'Hrvatska je mirno i metodično cijedila život i radost iz Brazila': Ovako svjetski mediji pišu o Vatrenima

"Neću uključivati nikakvu službu za odnose sa javnosti jer bi ova stranica izgubila vjerodostojnost. Želim da ostane upravo ovakva kakvom ste je zavoljeli, sa manama, ali istinita... MOJA, NAŠA", poručio je hrvatski izbornik nakon odgledane emisije 'Studio 45' na RTL2.

POGLEDAJTE CIJELU EMISIJU U NAŠEM VIDEU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sceenshot
Image
Sceenshot

Više s weba

Pročitajte još

Image
REAKCIJA NAKON UTAKMICE

VIDEO Srpski komentator: 'Može se ljutiti tko hoće, Hrvatska nije bila bolja! Sreća ih prati'

Više s weba