PRVOLIGAŠI IPAK ŠTIMAJU

Svi za Štimca, pa i Dinamo

22.12.2008. u 20:28/ D.M.

Od velikih glasina o Štimčevoj smjeni s mjesta čelnika Udruge prvoligaša nema ništa. Dobio je jednoglasnu podršku - za njega je glasovao čak i predstavnik Dinama.

ZAGREB - Nakon što su se mediji raspisali o "raštimanosti" u Udruzi Prve HNL, kojom stoluje Igor Štimac, u ponedjeljak se na skupštini te udruge neočekivano vratilo jedinstvo. Svih 11 prisutnih predstavnika klubova, uključujući i Dinamovog, Štimcu su izglasali povjerenje.

O kritičkim tonovima pet klubova upućenima 8. prosinca na Štimčev račun uopće se nije ni raspravljalo. On sam kaže da je, nakon što je dobio jednoglasno povjerenje, sve to dokaz homogenosti u udruzi.

Kada je riječ o maksimirskom izvršnom dopredsjedniku Zdravku Mamiću i prijavi HNS-ovoj Disciplinskoj komisiji koju je zaradio zbog prijetnji sucu Vladi Svilokosu na nedavnoj konferenciji za novinare, i tu će se prašina na neko vrijeme slegnuti. Maminjo je uložio prigovor na formalnu ispravnost prijave, s obzirom da jedan od potpisanih "tužitelja" navodno nije imao ovlast disciplinskog gonjenja, tako da će prijava morati biti podnesena iznova.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Šuker novi Markovićev adut u rukavu

Više s weba