zgorožen je

Đoković komentirao izbacivanje Zvereva s turnira

Image

Alexander Zverev

Foto: AP Images

Alexander Zverev i Marcelo Melo ispali su u osmini finala parova na turniru u meksičkom Acapulcu, a Nijemac je na kraju susreta napravio skandal.

24.2.2022. u 9:22/ RTL Sport

Alexander Zverev divljački je nasrnuo na sudca nakon meča u meksičkom Acapulcu. Počeo je divljački udarati reketom po stolici na kojoj je sjedio sudac. 

Cijela situacija izazvala je veliku pozornost. Zato se jedno od pitanja na Đokovićevoj press konferenciji, nakon pobjede nad Karenom Hačanovim u Dubaiju, odnosilo na to.

“Mislim da to nije preoštra odluka. Vjerujem da je u datim okolnostima u pravu. Naravno, jednog igrača je teško diskvalificirati. Prije godinu i pol imao sam sličnu situaciju na Grand Slamu (US Open), kada sam bio diskvalificiran jer sam slučajno pogodio linijskog suca. Shvatio sam da je to bila greška i morao sam to prihvatiti.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji šansa da Zverev bude kažnjen još drastičnije.

''Siguran sam da će ATP pogledati video, uzeti izjavu od suca i donijeti odluku. Nikada nisam bio za diskvalificiranje igrača, kažnjavanje i slično. Slažem se s onim što je Saša napisao kasnije u izjavi. Priznao je svoju pogrešku, da je njegov potez bio loš i da je otišao predaleko. Podržavam ga u tome.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Svi smo mi ljudi, imamo mane i griješimo. Nije on jedini koji je to učinio. Imamo mnogo primjera kada igrači reketom udaraju u sudačku stolicu. Događalo se. Bačene su boce, vrećice, mnoge stvari. Mnogo loših riječi rečeno. Sašin slučaj nije jedini takav'', zaključio je Đoković.

Više s weba

Pročitajte još

Image

McEnroe o Novaku Đokoviću: 'Zagorčao si je život, a jednu mi je stvar bilo teško povjerovati…'

Više s weba