LEGENDA VS ĐOKOVIĆ

Legendarni tenisač i osvajač Roland Garrosa poručio: 'Štrajkajte ako Đoković nastupi na Australian Openu!'

Image

Novak Đoković

Foto: AP Images

Pietrangeli je nekoć bio veliki tenisač, a sada ga mnogi znaju kao velikog kritičara Novaka Đokovića, za kojeg je jednom prilikom rekao da nikada neće biti veći od Federera

13.1.2022. u 23:32/ RTL Sport


Skandal s Novakom Đokovićem u Australiji se ne smiruje, a svaki dan se javljaju mnogi poznati iz svijeta sporta koji žele prokomentirati ovu situaciju.

Posljednji koji se oglasio je bivši poznati tenisač, Talijan Nicola Pietrangeli, koji je poznat po svojim kritikama na račun najboljeg tenisača na svijetu. Nekadašnji treći igrač svijeta i dvostruki osvajač Roland Garrosa pozvao je ostale tenisače na štrajk ako se Đokoviću dozvoli nastup na Australian Openu.

Legendarni Talijan smatra da samo cijepljeni tenisači smiju nastupiti na Australian Openu:

"Smatram da svi oni koji nisu cijepljeni ne smiju ući u Australiju. Nadamo se da će odluka što prije biti donesena, kako bi se zaključila ova loša priča, u kojoj najgore prolazi Đoković, ali i Australski teniski savez. Oni su pokušali sve da mu omoguće nastup na Australian Openu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi u štrajk

Također Pietrangeli je pozvao tenisače na štrajk ako Novak nastupi na Australian Openu:

"Ako na kraju tamošnja vlada dozvoli Novaku da zaigra na Australian Openu, svi ostali tenisači bi trebali štrajkati i ostaviti ga samog na terenu", prenose njegove riječi talijanski mediji.

Upravo se čita

Image
ISKUSTVA DRUGIH

Hoće li cigarete u Hrvatskoj uskoro koštati 45 kuna? Doznajte gdje kutija već danas košta 200

Đoković još uvijek čeka odluku ministra za imigracije Alexa Hawkea, nakon čega će imati priliku za žalbu ako ne bude zadovoljan donesenom odlukom.

Više s weba

Pročitajte još

Image
zaradom prestigao federera

Đoković osvojio treću uzastopnu titulu u Miamiju i stigao legendarnog Andrea Agassija

Više s weba