Play logo
Hrvatska B momčad

Osječani razočarani, osjećaju se prevarenima - preprodaju karte za Davis Cup!

thumbnail
2.2.2017. u 18:55/ Vijesti.hr

Očekivala sam velike zvjezde, spektakl i mislila sam ići, ali sada nema šanse", kazala nam je razočarana Osječanka Lahorka

Play logo

U kanti za otpatke imena najvećih hrvatskih teniskih zvijezda... A na ploči izvučenih parova predstojećeg Davis cupa susreta – B ekipa. Osječani su razočarani.

“Mislite li da se Davis cup reprezentacija prema Osijeku ponaša maćehinski? - Da. Razočarana sam. Očekivala sam velike zvjezde, spektakl i mislila sam ići, ali sada nema šanse", kazala nam je Osječanka Lahorka.

Razočarani Osječani žale što povratak tenisa najviše razine u Grad na Dravi nije popraćen nastupom najboljih hrvatski, ali i španjolskih igrača. “Davis cup je dobra prilika za promidžbu Osijeka, tako da mi je žao što neće doći Nadal”, rekao nam je Mislav.

Tribine ipak neće biti ovako prazne. Osječani su pokupovali ulaznice skoro mjesec dana prije početka meča. No razočarani nedolaskom velikih zvijezda, mnogi su svoje ulaznice odlučili prodati putem interneta. Svjestan je toga i izbornik naše Davis cup reprezentacije.

“Domaćinu sigurno nije lako. Razočarani su”, kazao nam je izbornik Željko Krajan.

Play logo

Kritike stižu i od strane politike. “Sigurno da je loše to što će izostati najavljene zvijezde, ali nadamo se ipak dobrom spektaklu”, kazuje Dragan Vulin, dožupan Osječko-baranjske županije.

Spektaklu i dobroj podršci nadaju se i u oslabljenojoj hrvatskoj reprezentaciji koja će protiv Španjolske na teren izaći u ulozi autsajdera.

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
SPLITSKI 'ČETVERAC'

Otkriveno tko će zamijeniti našeg najboljeg tenisača u Davis Cupu

Play logo

Više s weba