RAZJASNIO NESPORAZUM

Srđan Đoković se oglasio i pokušao objasniti skandal: 'Moja obitelj je preživjela užas rata...'

Image
Foto: screenshot YouTube Aussie Cossack

Snimka pokazuje kako je otac srpskog tenisača pozirao pored čovjeka koji nosi majicu sa Z simbolom i koji drži govor o Rusiji i izražava joj podršku. Srđan Đoković je u kameru poručio "živjeli Rusi". Nakon što se digla hajka, Srđan Đoković se oglasio službenim priopćenjem.

27.1.2023. u 8:46/ Danas.hr

Novak Đoković nezaustavljivo gazi prema finalu Australian Opena, a na tom putu je stradao i Andrej Rubljov kojeg je srpski tenisač lakoćom pobijedio u četvrtfinalu.

Sjajan turnir kojeg igra Đoković zasjenio je skandal koji su uzrokovali srpski navijači. Oni su ispred Rod Laver Arene vješali ruske zastave s Putinovim likom, isticali odjeću sa slovom Z i kokarde. Sukobili su se i sa zaštitarima i policijom te su četvorica uhićena.

Image
IZVUKAO ASA IZ RUKAVA

Najveći Đokovićev navijač se našao u srcu skandala na AO: 'Poznat sam po majicama sa slovom Z'

Fotogalerija
Image
IZVUKAO ASA IZ RUKAVA

Najveći Đokovićev navijač se našao u srcu skandala na AO: 'Poznat sam po majicama sa slovom Z'

Fotogalerija

Također, u srcu skandala se našao i Novakov otac, Srđan koji se pridružio 'slavljenju', a pojavila se i snimka na kojoj se vidi da je Đoković stariji u društvu ljudi koji otvoreno slave invaziju na Ukrajinu.

Oglasio se službenim priopćenjem

Snimka pokazuje kako je otac srpskog tenisača pozirao pored čovjeka koji nosi majicu sa Z simbolom i koji drži govor o Rusiji i izražava joj podršku. Srđan Đoković je u kameru poručio "živjeli Rusi".

Nakon što se digla hajka, Srđan Đoković se oglasio službenim priopćenjem.

Image
POVRATAK NA MJESTO ZLOČINA

Đoković se vratio u Australiju: 'Nisam zaboravio, ali idem dalje'

Image
POVRATAK NA MJESTO ZLOČINA

Đoković se vratio u Australiju: 'Nisam zaboravio, ali idem dalje'

"Ovdje sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao namjeru da izazovem takvo pisanje medija i probleme. Bio sam vani s Novakovim navijačima, kao što sam radio poslije svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobjedu i slikao se s njima. Nisam imao namjeru da budem upleten u sve ovo. Moja obitelj preživjela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kog drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijat ću za svog sina, kao i uvijek", poručio je otac srpskog tenisača.

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Ivan Ljubičić za RTL otkrio kako je bilo surađivati s Federerom: 'Vrlo je teško biti njegov trener'

Više s weba