Sporazumni raskid suradnje

Željko Krajan više nije izbornik hrvatske teniske reprezentacije: 'Igrači su na prvom mjestu'

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Na završni turnir Davis Cupa u Madrid reprezentacija neće ići pod njegovim vodstvom

9.11.2019. u 17:25/ I.Š.

Hrvatski teniski savez je u subotu 9. studenoga sporazumno završio suradnju s izbornikom Željkom Krajanom.

"Nakon zajedničkog sastanka užeg vodstva HTS-a s igračima, na kojem su osim mene bili dopredsjednici Neven Nakić i Franc Regina, izvršni direktor Vlatko Jovanoski i sportska direktorica Jelena Kostanić Tošić, zaključeno je da na završni turnir Davis Cupa u Madrid reprezentacija neće ići pod vodstvom izbornika Krajana, te smo s njim dogovorili  sporazumni prekid suradnje. Zahvaljujem se izborniku Krajanu na svemu što smo zajedno ostvarili i postigli. Međutim, od danas idemo u novom formatu. 

Nakon otkazivanja Marina Čilića zbog ozljede te nemogućnosti odaziva Ive Karlovića odluka je bila odlazak na Davis Cup u Madrid s mladim igračima s kojima želimo i možemo graditi budućnost hrvatske teniske reprezentacije. Igrači su na prvom mjestu, oni svim srcem igraju za našu reprezentaciju i zemlju i sigurna sam da će dati sve od sebe da postignu što bolji rezultat. 

Vjerujem da će naši navijači i javnost poštovati ovu odluku igrača i HTS-a te pružiti potporu i mir igračima uoči odlaska na ovo važno natjecanje Davis Cupa u Madrid", izjavila je predsjednica HTS-a Nikolina Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
upisao tri poraza

Pao bez ispaljenog metka: Marin Čilić porazom od Federera zaključio završni Masters sezone

Više s weba