nije bio sretan

Žena koju je Kyrgios optužio da je previše pijana: 'Imala sam samo dobre namjere...'

Image

Kao što svi znaju, Kyrgios je poznat po svojem vatrenom temperamentu i turbulentnom karakteru. Jučer smo tome svjedočili u punom sjaju...

11.7.2022. u 9:03/ Luka Tunjić

Nick Kyrgios jučer je izgubio u finalu Wimbledona od Novaka Đokovića koji je tako osvojio četvrti naslov u nizu na londonskoj travi. Australac je odigrao odličan meč, bio je dobra konkurencija, ali na kraju nije došao do kraja.

Kao što svi znaju, Kyrgios je poznat po svojem vatrenom temperamentu i turbulentnom karakteru. Jučer smo tome svjedočili u punom sjaju, posebno u trenutku kada je Kyrgios poludio na ženu u publici koju je optužio da je "popila 700 pića."

Image
Kapa do poda

Doviđenja, Federer! Đoković nakon krune na Wimbledonu ima više Grand Slam titula od Švicarca

Image
Kapa do poda

Doviđenja, Federer! Đoković nakon krune na Wimbledonu ima više Grand Slam titula od Švicarca

Britanski mediji otkrili su da se spomenuta žena zove Ania Palus, koja radi kao zdravstvena odvjetnica i dolazi iz Poljske. Nju su zaštitari uzeli sa strane i odveli u prostorije stadiona na "hlađenje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije imala loše namjere

Ona je nakon meča otkrila za medije da je imala samo dobre namjere i da je popila samo jedno piće. Također je patila od depresije i stoga simpatizira Kyrgiosa.

"Razumijem kako je to biti autsajder pa sam mu htjela dati podršku. Možda sam pretjerala, zbog toga mi je žao, ali imala sam isključivo dobre namjere," rekla je za britanski Telegraph.

Upravo se čita

Image
'HOĆE NAM SE ISPRIČATI'

Završen nadzor ŽB Čakovec zbog slučaja 'hranjenja mrtve pacijentice'. Oglasilo se osoblje

Više s weba

Pročitajte još

Image
POVRATAK NA MJESTO ZLOČINA

Đoković se vratio u Australiju: 'Nisam zaboravio, ali idem dalje'

Više s weba