OGLAS

ODGOVOR DINAMOVOG TRENERA

Čačić se oglasio: 'Hvala Mamiću od srca! Nemam zaštitara i nikad nisam promijenio broj'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon prospavane noći, presicu je održao i Čačić te odgovorio Mamiću koji mu je rekao da bi ga 'udario kopitom'.

20.1.2023. u 10:43/ Danas.hr

Zdravko Mamić je u četvrtak održao konferenciju za medije, a teške riječi su pale i na račun Ante Čačića za kojeg je rekao da bi ga "udario kopitom". Čačić je s druge strane dobio novi ugovor i povjerenje kluba do 2024. godine, a pripala mu je i uloga sportskog direktora.

Image
NIJE SE ŠTEDIO

Mamić poludio na Čačića: 'Nabio bih ga kopitom, tata ima znanje! Gospoda su se požurila...'

Image
NIJE SE ŠTEDIO

Mamić poludio na Čačića: 'Nabio bih ga kopitom, tata ima znanje! Gospoda su se požurila...'

Nakon prospavane noći, presicu je održao i Čačić te je odgovorio Mamiću.


"Činimo sve da momčad bude fokusirana na zadatak koji ima, da svaki igrač može pokazati svoju kvalitetu. Rezultat i kvaliteta izvedbe stvara dobru atmosferu. Vjerujem da će nas navijači podržati. Ne bih se previše referirao na gospodina jer želim biti fokusiran na svoj posao. Moja plaća se nije poduplala, povećala se za 20 posto.

Klub ga je nagradio

U klubu su procijenili da je mojim dolaskom ekipa napravila jedan iskorak. Toliko smo radosti imali i zbog uspjeha naše reprezentacije u kojoj su igrali neki igrači iz Dinama. Što se tiče moje energije, ja hodam bez zaštitara slobodan po ovoj zemlji. Nikad nisam promijenio broj telefona. Momčad govori umjesto trenera", rekao je.

"Ekipa je na kraju sezone pokazala energiju i žar. Hvala Mamiću od srca jer nisam čovjek koji otresa ljude od sebe, a sad je on učinio nešto što mi je olakšalo jer se otresao od mene. Vidjeli su sad svi da sam ja Ante Čačić koji imam svoje ja.

'Ja sam svoj čovjek'

Nisam ja u paktu ni s kakvim Antolićima, ja sam u paktu sa svojim poslom. Bio sam izbornik, to dovoljno govori o tome s kim sam ja u paktu. Štitit ću interese struke, bez obzira na sve okolnosti. Nisam vezan s menadžerskim lobijima ni s politikom, iza mene stoji samo moj rad", dodao je dinamov strateg.

"Pripremali smo se dobro, ali nedostaje nam još koja utakmica. Nedostajat će nam Lauritsen, Petković je dobio udarac, ali nema rupture, tako da ga sljedeći tjedan očekujem na treningu i Boško Šutalo", zaključio je.


Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
Inspirirani crtićem

Neobična tradicija: Svakog 29. studenog Nizozemci na glavu stavljaju palačinke i viču: 'Sretna Sveta palačinka!'


Više s weba