BORBA ZA POPULARNOST

Nogometni dvojac dominira Instagramom: Ni dinastija Kardashian – Jenner im ne može ništa

Image

Njegova popularnost nadmašuje ne samo onu kolega nogometaša već i svih ostalih celebrityja. Tako je veliki Portugalac koji danas igra u Saudijskoj Arabiji prema podacima Statiste najpopularnija osoba u svijetu Instagrama

3.2.2023. u 18:05/ Danas.hr

Davno su prošla vremena u kojim su nogometaši vrednovani isključivo po svojim nogometnim vještinama. Otkad je loptanje zelenim travnjacima postao unosan biznis, a nogometaši superzvijezde njihovo se područje djelovanja uveliko proširilo.

Osim što na njihovu vrijednost utječe vještina s loptom, gotovo podjednako je bitan i brend koji njeguju izvan travnjaka. Čovjek koji je 'pretipkao igricu' je Cristiano Ronaldo. Njegova popularnost nadmašuje ne samo onu kolega nogometaša već i svih ostalih celebrityja. Tako je veliki Portugalac koji danas igra u Saudijskoj Arabiji prema podacima Statiste najpopularnija osoba u svijetu Instagrama.

Image
Foto:
Image

Krajem siječnja pratilo ga je više o pola milijarde ljudi, točnije 539 milijuna, a u proteklih mjesec dana ta je brojka još narasla. Svakom tko prati Ronalda to nije iznenađenje no mnoge će začuditi da je njegov pomalo samozatajni rival na visokom drugom mjestu.

Naime, Argentinac je onaj koji je uvijek više volio govoriti na terenu nego izvan njega no titula Svjetskog prvaka mu je dala dodatni vjetar u leđa te je sada na 424 milijuna pratitelja čime je iza sebe ostavio celebrity persone poput Selene Gomez, The Rocka, Ariane Grande, Beyonce, ali i cijelog klana Kardashian – Jenner koji drži čak tri mjesta u top 10 odnosno pet u top 20.

Zanimljivo je da je jedini nogometaš uz Ronalda i Messija među 20 najpopularnijih Brazilac Neymar koji ima 202 milijuna pratitelja.

Više s weba

Pročitajte još

Image
divan trenutak!

S kapicom na glavi Matoš je pričuvao jakne, a školarac mu je zahvalio

Više s weba