Komentar Zorana Šprajca

Kakvim se jajima smije, a kakvim se ne smije prijetiti premijeru i bi li problem bio manji da je riječ o pozi...

thumbnail
24.1.2022. u 22:35/ Zoran Šprajc

Slučaj pokvarenih jaja izgleda da je veći i od samih jaja pa ga je večeras morao prokomentirati i ministar policije

Hrvatski organi reda i gonjenja u dobro organiziranoj akciji više sigurnosnih službi u zadnji čas su zaustavili mogući atentat pokvarenim jajima na predsjednika Vlade. Naime, uoči posjeta premijera Plenkovića Maslenici 72-godišnji Mladen Ćustić iz Briševa kod Zadra u komentaru na lokalnom portalu napisao je kako bi narcisoidnog jadnika Plenkovća i njegove poltrone na Maslenici trebalo dočekati pokvarenim jajima. 

Nakon što je policija istražnim radnjama otkrila o kome je riječ gospodin je priveden i zadržan na ispitivanju sve dok premijer i njegova pratnja nisu napustili Maslenicu. Nakon toga je dobio i prekršajnu prijavu zbog, citiram, vrijeđanja i omalovažavanja predsjednika Vlade RH. 

U prijavi se ne kaže je li problem u tome što je premijer nazvan narcisoidnim jadnikom ili bi uvreda bila i da je samo obični jadnik. Isto tako nejasno je li problem u tome što se tražio napad pokvarenim jajima ili je problem u jajima kao takvima, tj. bi li problem bio manji ili ga uopće ne bi bilo da je riječ o pozivu za napad trulim paradajzom, ali u svakom slučaju, slučaj dosta smrdi.

Slučaj pokvarenih jaja izgleda da je veći i od samih jaja pa ga je večeras morao prokomentirati i ministar policije Davor Božinović. Sazvao je novinare kako bi rekao da on o svemu ovome ništa ne zna osim da policija radi kako treba raditi i zna da ni on ni premijer o ovom slučaju ništa nisu znali. 

Večera za 5
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Obiteljske tajne

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOMENTAR MOJMIRE PASTORČIĆ

Sudar svjetova: Ikona najhrvatskijeg podržava ultimativne zlikovce. To je kao da Batman piše da se pomiluje Joker

Više s weba