ŠPRAJC PODSJETIO PREDSJEDNIKA

'Misli na sebe – to je patentirao upravo jedan od novinara kojima predsjednik soli pamet o svojoj pameti'

26.10.2021. u 22:34/ Zoran Šprajc

Ne sumnjajući u predsjedničku pamet i poštenje ovdje ipak moramo reagirati i prijaviti krađu intelektualnog vlasništva

Osim što svojoj supruzi uzima posao i daje epidemiološke savjete o kontroli antitijela, Predsjednik Republike htio je patentirati i slogan "Cijepi se, misli na sebe" koji je suprotan od onog službenog "Cijepi se, misli na druge".

Naime od početka je jasno da cijepljenjem prvenstveno štitimo sebe a tek onda druge ali je zasluge za to farmakološko otkriće stoljeća Predsjednik pripisao sebi jer logično, nema nikog tako pametnog tko bi se toga sjetio osim njega a kako su svi drugi počeli koristiti taj slogan to znači da su ga prepisali od njega.

Tako je bar s ponosom na sebe i svoju pamet Predsjednik to objasnio sebi i drugima. 

Međutim, ne sumnjajući u predsjedničku pamet i poštenje ovdje ipak moramo reagirati i prijaviti krađu intelektualnog vlasništva.

Naime slogan "Cijepi se, misli na sebe", patentirao je upravo jedan od novinara kojima predsjednik soli pamet o svojoj pameti.

Da vidimo tko je sad taj genije, evo komentara iz RTL Direkta od 19. srpnja.  

Eto, dakle ovo je bilo prvo spominjanje slogana "Misli na sebe" u eteru i gle čuda nakon tri dana toga se sjetio i drugi Zoran, Predsjednik Republike Zoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za razliku od njega ne mislimo da je Zoran svoju misao prepisao od Zorana, možda je samo zaboravio gdje ju je prvo čuo, možda se ne sjeća da ju je uopće čuo, možda je uopće i nije čuo, možda samo veliki umovi misle slično.

Pa smo i sada i tada bili ponosni što je predsjednik 21. srpnja imao veliki um kao mi maloprije 19. srpnja. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOMENTAR ŠPRAJCA

Naš stand up predsjednik ne zna da se Austrijanci žrtvuju zbog sezone. Hrvatska će za Božić u lockdown, a 'fašistička' Austrija otvoriti vrata

Više s weba