OGLAS

TREĆE DIJETE

Šprajcov komentar: 'U godini tigra i novih izazova premijer se uhvatio i jednog osobnog. Mlađi parovi stvarno više nemaju izgovora'

Image
Foto: RTL Direkt

Uz sedmogodišnjeg dječaka Marija i četverogodišnju djevojčicu Milu obitelj Plenković iznimno se raduje skorom dolasku trećeg djeteta, kažu iz Banskih dvora

1.2.2022. u 22:51/ Zoran Šprajc

Počela je godina tigra te vrijeme velikih promjena i ispunjenja želja. U Kini se naime tigar smatra kraljem svih životinja, simbol snage i hrabrosti.

Kineska Nova godina je najvažniji dan u godini za 2 i pol milijarde ljudi koji u njezinu čast danas nose novu crvenu odjeću. Kinezi nemaju običaj davati poklone nego si darivaju novac u crvenim kuvertama. Na meniju je "sveta hrana", a to su za njih: svinjetina, piletina, riba. Glavni specijalitet je patka.


Kineska nova godina obilježava se kroz dva tjedna praznika po svim zemljama Azije i svijeta gdje žive Kinezi pa tako i kod nas. Bili smo na kinesko-zagrebačkom partyu da vidimo kako oni obilježavaju ovaj dan. 

Xiaotong Chen-Li, vlasnica kineskog restorana govori kako će godina tigra donijeti puno sreće, bogatstva i zdravlja. Riječ je, kaže, o tradicionalnom slavlju, obiteljskom, kao duh Božića, pojašnjava pa zaključuje da se slavi 15 dana od danas,a nakon toga svi opet odlaze na posao.

Image
ekskluzivno doznajemo!

Premijer Plenković i supruga Ana čekaju treće dijete!

Image
ekskluzivno doznajemo!

Premijer Plenković i supruga Ana čekaju treće dijete!

A eto baš u godini Tigra i novih izazova, predsjednik Vlade Andrej Plenković se uhvatio i jednog velikog osobnog izazova. RTL je doznao kako će premijer uskoro po treći put postati tata. Supruga Ana Maslać Plenković nalazi se u trećem mjesecu trudnoće, potvrdili su nam iz Banskih dvora. Kažu kako se uz sedmogodišnjeg dječaka Maria i četverogodišnju djevojčicu Milu obitelj Plenković iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Premijer inače ima 51 godinu života, supruga 9 godina manje, pa mlađi parovi stvarno više nemaju izgovora da se ne prime posla. 


Love island Australija
Viola boje mora
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
default_cta
Stanje nacije
Igra moje sudbine
Život na vagi
Senke nad balkanom
Booba u kuhinji
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOMENTAR MOJMIRE PASTORČIĆ

Zašto Puljak nije mogao sklopiti novu većinu u konobi uz janjetinu i čačkalicu u ustima? Hrvatskom čovjeku, koji ima visoke standarde, to nije jasno


Više s weba