Njonjo potvrdio

EKSKLUZIVNO U STANJU NACIJE: Kako je Andrej osvojio Nancy

28.10.2022. u 22:58/ Stanje nacije

Uhvatili smo trenutke šaputanja koji otkrivaju što tko misli o našem premijeru

Iskreno oduševljena kako Andrej Plenković rješava ove zamršene situacije s narodom, državom i ludnicom bila je i predsjednica američkog Zastupničkog doma gđa Nancy Pelosi. Ona je došla u Zagreb na događaj koji se službeno zove Krimska platforma, a zapravo je riječ o snimanju novih nastavaka popularne RTL-ove serije Krim tim. U seriji sad sudjeluju glumci iz cijelog svijeta pa su zbog tog snimanja dva dana bile zatvorene ključne gradske prometnice ali Zagrepčani su već navikli da je njihov grad odlična kulisa za holivudske filmove. Bez obzira radilo se o filmovima katastrofe ili profinjenim trilerima u kojima se govori o upletenosti članova vlade u kriminalne radnje i iznenadnim hapšenjima u cik zore.

Uglavnom kad je gospođa Pelosi vidjela kako Andrej Plenković vodi svoj Krim tim morala ga je pohvaliti njegovom glavnom dubleru.

Ipak bez obzira što se u Zagrebu eto okupila vrhunska glumačka ekipa, s Nensi Pelosi kao glavnom zvijezdom naš najveći glumac, kralj teatra, dobitnik Oskara za predsjednika Republike Zoran Milanović, za Nensi Pelosi nije imao vremena.

"Milanović Amerikanci su tražili sastanak ja danas ne mogu i to je to. Ali gospođa Pelosi nije izvršna vlast, to su kurtoazni sastanci drugo ona za dva tjedna ionako više neće biti, dakle ona je nothingburger, ništa", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eeee i sad vidite zašto je ovaj čovjek prvorazredni glumac, kralj teatra, kralj Lear i dobitnik Oscara za predsjednika Republike. Jer ovu rolu je odigrao tako suvereno, tako uvjerljivo da su Robert DeNiro, Jack Nicholson i Leonardo DiCaprio desetine puta pogledali ovu snimku ne bi li uspjeli skinuti taj cool mod, tu mimiku i gestu a od svojih scenarista su tražili da im više ne dolaze bez ovako dobrog teksta: Gospođa Pelosi nije izvršna vlast, to su kurtoazni sastanci, to nije moja razina, ona je nothingburger.

Image
Tko će pobijediti?

Mislili ste da je komunizam mrtav? Stanje nacije donosi sudar titana: Drug Tito vs. drug Plenković

Image
Tko će pobijediti?

Mislili ste da je komunizam mrtav? Stanje nacije donosi sudar titana: Drug Tito vs. drug Plenković

Ta gluma vas toliko omađija da uopće ne primjetite kako se samo dan poslije isti glumac u liku Predsjednika Republike sastao sa nekim drugim sudionicima Krimskog samita - primjerice predsjednikom parlamenta Republike Austrije i predsjednicom parlamenta Republike Albanije. To je njegova razina, Austrija i Albanija, a ne tamo neka Amerika.

Upravo se čita

Image
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Tommy neće prodavati pirotehniku: 'Uzrokuje štetne posljedice za ljude i životinje'

Nedavno je bio i s predsjednikom parlamenta Malte a skoro dva sata je uživao s Miloradom Dodikom. To je razina.

A na Pantovčaku je primio i delegaciju livanjskog sira. Pa neće on primiti neki nothingburger. Samo domaći burger od pršuta, šunke i slanine. I neće on imati neke kurtoazne sastanke. Nego samo sastanke gdje se rješavaju goruća svjetska i domaća pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao otvorenje glamping sela kraj Samobora, vatrogasne postaje na Braču ili Recimo Bećar festa u Babinoj gredi. Jer neće on kao Kolinda, tako je rekao u svojoj predsjedničkoj kampanji, svuda ići i sa svima se sastajati.

Jel kužite sad koji je to glumac. Ne neki Nothingburger. Nego King burger.

Više s weba

Pročitajte još

Image
BRILJANTNA AKCIJA

Policija i prostitucija: Kako je Patriciji presudio organ reda

Više s weba