Hvala Dodiku!

Kakvog tog predsjednika imamo - Srebrenica

28.10.2022. u 22:58/ Stanje nacije

Haški sud prilično precizno objasnio zašto je Srebrenica genocid

Ne treba se zavaravati, razina funkcije predsjednika Republike u Hrvatskoj je rado viđen gost ili gošća na lokalnim veselicama i protokolarnim državnim i kurtoaznim događajima. Tako je to u Ustavu zapisano i Zoran Milanović, Kolinda Grabar Kitarović ili bilo koji drugi budući predsjednik htio ne htio mora ostati u okvirima Bećar festa, Čobanac festa i ostalih vinsko pivskih gulaš svetkovina.

Ali zapravo nije tema koja je razina funkcije Predsjednika Republike Hrvatske nego koja je razina Zorana Milanovića, kao osobe koja je postala naš predsjednik. E da bismo to mogli znati treba nam predsjednik republike Srpske Milorad Dodik. Koji je potvrdio ono što je prije mjesec dana rekao bošnjački član predsjedništva BiH Šefik Đaferović - da je na zajedničkom ručku balkanskih lidera na Brdu kod Kranja hrvatski predsjednik Zoran Milanović mrtvo hladno pred svima okupljenima, između juhe i kuhane govedine ustvrdio da se u Srebrenici nije dogodio nikakav genocid.

Eto vidite tako se raspravlja o masakru 8.372 ljudi. Između dva zalogaja popečenog filea slovenske govedine, naš predsjednik očito sam sa sobom, ali pred svima drugima, utvrđuje pravnu razlikovnost između masakra mačetama, plinskom komorom ili običnim masovnim streljanjem.

Image
Njonjo potvrdio

EKSKLUZIVNO U STANJU NACIJE: Kako je Andrej osvojio Nancy

Image
Njonjo potvrdio

EKSKLUZIVNO U STANJU NACIJE: Kako je Andrej osvojio Nancy

Pa je valjda baš u trenutku dok se na Brdu Kod Kranja servirala torta od vanilije s jagodama Zoran Milanović zaključio raspravu sa svojim želucem time kako je to sve bila propaganda, a ne genocid. Premda je haški sud prilično precizno objasnio zašto je Srebrenica genocid, ali Haški sud u svom sastavu nije imao ovakve eksperte za gastro masakr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga ručka i zaključka Milorad Dodik je hrvatskog predsjednika kao brata ugostio i počastio na svom privatnom imanju kod Banja Luke. Što je također u okvirima Ustavnih ovlasti predsjednika Republike - da koliko god može jede i pije na tuđi račun. Je li to račun Viktora Orbana, Milorada Dodika, Vladimira Putina ili vaš osobno, Ustav o tome ništa ne kaže.

Više s weba

Pročitajte još

Image
BRILJANTNA AKCIJA

Policija i prostitucija: Kako je Patriciji presudio organ reda

Više s weba