STANJE NACIJE

Peti Zlatni studio u Šprajcovim rukama: Već u prvoj godini emitiranja 'Stanje nacije' pomelo konkurenciju!

29.1.2023. u 20:59/ Ana Trcol

Upitan o tome je li ovo sada već više nagrada nego stentova Šprajc se našalio: 'Nije, neki dan sam dobio peti stent i onda je logično da dobijem peti Zlatni studio. Kod mene to uvijek ide u paru, nažalost, ali vrijedi, vrijedi'

Novo veliko priznanje RTL-u: nagrada Zlatni studio stigla je redakciji Stanja nacije.

Već u prvoj godini emitiranja pomeli su konkurenciju i pokazali da su najbolja televizijska emisija u zemlji, a Zoran Šprajc postao zlatni rekorder.

"Spavaš li mirno Petre Grašo? Petar ima pet zlatnih studija, svaka budala može imati 5 zlatnih studija, evo. Stvarno se nisam ovome nadao, velika je stvar biti nominiran, hvala žiriju. Nisam se nadao da ćemo u ovako kratkom roku doći do samoga vrha. Hvala žiriju, publici, hvala RTL-u koji mi je dao da se igram i trošim lovu na televizijske eksperimente", istaknuo je Zoran Šprajc, urednik i voditelj Stanja nacije.

Image
ČESTITAMO

Rekorder Zlatnog Studija! Zoran Šprajc s emisijom 'Stanje nacije' ponovno slavio u finalu ove prestižne medijske nagrade

Image
ČESTITAMO

Rekorder Zlatnog Studija! Zoran Šprajc s emisijom 'Stanje nacije' ponovno slavio u finalu ove prestižne medijske nagrade

Eksperiment se pokazao uspješnim, pomeli su konkurenciju. Izgleda da ova ekipa zaista zna kako diše nacija.

I nisu bili ludi kada su pomislili da je baš politička satira ono što nedostaje publici.

Upitan o tome je li ovo sada već više nagrada nego stentova Šprajc se našalio: "Nije, neki dan sam dobio peti stent i onda je logično da dobijem peti Zlatni studio. Kod mene to uvijek ide u paru, nažalost, ali vrijedi, vrijedi".

"Velika potvrda za RTL! Prije svega za našeg Šprajca", kazala je Damira Gregoret Bobić, voditeljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno bih htjela čestitati našoj direktorici programa, Ani Bižić, koja je posebno gurala Šprajcov projekt. Ana, možeš biti ponosna", rekla je Željka Marijanović, glavna urednica informativnog programa.

Jer nije Nacija samo Šprajc - tu su producenti Miro Lujić i Lada Marinović, i nekoliko suradnika: Borna Sor, Siniša Mareković, Asim Ugljen.

"Ja sam tome doprinio vrlo malo, s tim da sam isto išao ovako sa žutim mikrofonom i zafrkavao ljude. I evo uspjelo je. Nadam se da ću i dalje biti dio ekipe. Baš sam sretan i zadovoljan i ovo je prvi ovakav event na kojem sam, tako da baba, uspio sam", rekao je Goran Vinčić, suradnik Stanja nacije.

Čestitke baki, čestitke cijelom timu, sretno i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
kontrolori češljaju

Dnevno na bolovanju više od 60.000 Hrvata: Lažni bolesnici u panici, iz HZZO-a poručuju: 'Nikad nismo bili policija'

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIH DIPLOME NA POPUSTU

U Hrvatskoj oko kupljenih diploma nema skandala. Jedino je problem što se na našem tržištu prodaju po dampinškim cijenama

Više s weba