Fijasko!

Sveučilištu samo Bog može pomoći! Zbog premalo molitve postali jedno od najlošijih na svijetu...

14.10.2022. u 22:48/ Stanje nacije

U Borasovom mandatu se očito nije dovoljno molilo, rektor Lakušić je evo to odlučio ispraviti

I sagledali smo je, i studenti više neće biti prepušteni sami sebi i isključeni iz naše socijalističke zajednice. Pardon naše katoličke zajednice. Pa je novi rektor zagrebačkog Sveučilišta, gospodin Stjepan Lakušić studente i nastavnike pozvao na misu za početak akademske godine. Misu je predvodio Josip Broz osobno, tj. pardon, Josip Bozanić.

Nakon vladavine rektora Damira Borasa, njegov nasljednik je evo zaključio da Zagrebačkom Sveučilištu samo Bog može pomoći.

To najbolje potvrđuje najnovija rang ljestvica svjetskih sveučilišta prema kojoj je Zagrebačko sveučilište sa 800 mjesta na kojem je bilo prije sedam godina, palo na 1200 mjesto.

Dakle, u Borasovom mandatu se očito nije dovoljno molilo, rektor Lakušić je evo to odlučio ispraviti. Inače po toj ljestvici najviše se mole, i to valjda po cijeli dan, na Oxfordskom sveučilištu koje već nekoliko godina čvrsto drži prvo mjesto, a dosta jaki u molitvama su i na Harvardu te na Cambridgeu i Stanfordu koji su rangirani odmah ispod Oxforda, dakle studenti ondje valjda ništa drugo ne rade nego povazdan žuljaju crkvene klupe i recitiraju Bibliju i evo rezultati se vide, to su najbolja Sveučilišta na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Stjepan Lakušić

Novi rektor Sveučilišta u Zagrebu u Direktu komentira što je zatekao iza Borasa: 'Puno toga sam predvidio'

Image
Stjepan Lakušić

Novi rektor Sveučilišta u Zagrebu u Direktu komentira što je zatekao iza Borasa: 'Puno toga sam predvidio'

Ali i kod nas stvari idu na bolje, evo nekidan je na Trgu Bana Jelačića skupina muškaraca klečila i molila za čednost u odijevanju. Dakle, nisu molili za manje nasilja u obitelji, za manje nasilja nad djecom, nisu molili za manje korupcije i kriminala ne ne, s tim nemamo tolikih problema kao s oblačenjem hrvatskih žena. Zbog kojih se evo treba moliti da se malo čednije odijevaju.

Pogotovo tijekom ljetnih mjeseci kada hrvatske žene potpuno pomahnitaju i umjesto da nose duge haljine, kapute i marame one nose neke lagane majice, kratke suknje, a sandale, pazite sad ovo, sandale obuvaju na golu golcatu nogu. Umjesto da pristojno kako je i red obuku prvo čarape pa na njih onda sandale. A raif za kosu za te razvratnice, kao da i ne postoji.

Upravo se čita

Image
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Tommy neće prodavati pirotehniku: 'Uzrokuje štetne posljedice za ljude i životinje'

Da ne pričamo kako hrvatske žene na plažu dolaze kao na orgije, samo u gaćicama i grudnjacima. Jednom je jednoj ženi i bradavica izvirila van, božemesakloni.
I onda normalno da se prosječan Hrvat, katolik i HDZ-ovac na to uzbudi, i šta će jadan drugo nego onda silovati tako neku neprilično odjevenu ženu.

E da, sva sreća pa hrvatsko pravosuđe pomaže ondje gdje ni molitve ne mogu. Ako je eto prosječan seoski HDZ-ovac i nasilnik odlikovan kao hrvatski branitelj, sud će mu uvijek rado izaći u susret. Premda ima sudaca koji misle drugačije, ali zato takvi nisu daleko dogurali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno, nikada ne bih sudjelovanje u Domovinskom ratu uzeo kao olakotnu okolnost nekome tko je optužen za silovanje. Upravo suprotno, sudjelovanje u Domovinskom ratu nameće druge standarde i čišći, jasniji odnos prema dobru i zlu", rekao je Turudić.

Više s weba

Pročitajte još

Image
BRILJANTNA AKCIJA

Policija i prostitucija: Kako je Patriciji presudio organ reda

Više s weba