OD 22:30 SATI

To može samo ekipa 'Stanja nacije'! Zoran Šprajc i kolege na originalni način oprostili su se od kune

Image

Voditelj i urednik Zoran Šprajc s kolegama iz emisije 'Stanje nacije' na originalni način oprostio se od kune

16.12.2022. u 12:00/ RTL.hr

'Stanje nacije' politička je satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu upravo zbog njegova sarkastičnog i ironičnog načina obrađivanja tema, javnog prozivanja i postavljanja pitanja čiji odgovori zanimaju sve nas. I ekipa Stanja nacije se u svom stilu odlučila oprostiti od kune - drukčije, ironično, dovitljivo, britko, a fotografiju na kojoj ekipa spomenute emisije pozira ispred HNB oduševila je Zoranove pratitelje.

''S obzirom na to da niti jedna nadležna institucija nije smatrala da kuna zaslužuje dostojanstven posljednji ispraćaj, organizirala ga je ožalošćena rodbina iz Stanja nacije koja se tom prilikom okupila ispred Hrvatske narodne banke'', napisao je Zoran Šprajc u opisu fotografije na kojoj pozira s kolegama pa dodao:

''A kako istodobno slavimo i dolazak eura, Robert Mareković je za Stanje nacije snimio prilagođenu verziju svog hita "Sretan Božić svakome" kao "Sretan Euro svakome". To ludilo možete pogledati u petak u 22:30 sati u zadnjoj epizodi Stanja nacije ove godine. Bilježimo se sa štovanjem'', našalio se popularni RTL-ov voditelj i urednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje nacije gledajte petkom od 22:30 na RTL Televiziji, a ako ste propustili neku epizodu popularne emisije - reprizu pogledajte na još boljem i kvalitetnijem Playu!

Image

Stanje nacije

politička satira
Hrvatska - 2023
Petak u večernjem terminu
Voditelj
Zoran Šprajc
Gledaj na

Više s weba

Pročitajte još

Image
'CIJENIMO VJERUJTE'

Neupućeni bi mogli pomisliti da 'Stanje nacije' ne cijeni sve što je za nas postigao Plenković i njegova Vlada!

Više s weba