Investitor u klađenje

Vidoviti Igor jedini pogodio sva 4 polufinalista. Tko bolje zna ishod utakmica od kladioničara?

17.12.2022. u 8:00/ Stanje nacije

Naravno da najbolji prognostičar rezultata SP-a u Katru nije onaj majmun Kent iz zagrebačkog zoološkog vrta. Najbolji je jedan brončani iz '98.

Inače, znate li tko je najbolje predvidio koje će četiri reprezentacije završiti u završnici Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru? Ne, nije to onaj majmun iz zagrebačkog zoološkog vrta, gibon Kent, u čiju se prognozu nacija uzdala kad je suvereno najavio pobjedu nad Argentinom.

Da eto, svi znamo kako je to završilo. Ali tako je to kad se uzdamo u majmunske prognoze. Zato se treba uzdati u ono što kaže Igor Štimac. Uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva između pet bivših svjetskih nogometnih asova, bivši vatreni i zauvijek brončani iz 1998. Igor Štimac jedini je pogodio svih četvero polufinalista.

Stvarno impresivno. Eto, Hrvatsku nitko od ovih ostalih nogometnih asova nije vidio u polufinalu, a Štimac je, eto, vidio i pogodio i Hrvatsku i sve druge polufinaliste. S druge strane, ako znamo da je Štimac uložio novce u jednu sportsku kladionicu, i nije tako čudno da je sve pogodio. Tko će bolje znati ishod utakmica od kladioničara.

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBEĆANO-UČINJENO

Bačić je jednom porukom zaposlio čak 6 ljudi! To se zove učinkovitost, zato je i na čelu resora obnove!

Više s weba