glatko 'dobio život'

Steve Jobs nije morao umrijeti? Otkriveni novi detalji

Image

steve jobs apple youtube steve jobs apple youtube

Aktualni izvršni direktor Tim Cook bio je oduševljen kada je saznao da on i Jobs imaju istu, rijetku krvnu grupu zbog čega je bio potencijalni donor

15.3.2015. u 14:28/ K.T./HINA

Kada je osnivač Applea umirao od karcinoma 2009., odbio je transplantaciju dijela jetre koju je ponudio sadašnji šef kompanije, objavio je u nedjelju izdavač knjige o Jobsu.

Aktualni izvršni direktor Tim Cook bio je oduševljen kada je saznao da on i Jobs imaju istu, rijetku krvnu grupu zbog čega je bio potencijalni donor.

Cook je ubrzo otišao Jobsu, ali ga je ovaj glatko odbio. "Ne, to neću učiniti", rekao je Jobs Cooku u svom domu u gradiću Palo Alto u Kaliforniji u siječnju 2009., prema izvacima iz knjige koja će biti objavljena 24. ožujka.

"Steve je u 13 godina na mene galamio četiri ili pet puta. Ovo je bio jedan od njih", rekao je Cook autorima knjige Brentu Schlenderu i Ricku Tetzeliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jobs je bolovao od raka gušterače i operiran je 2004. Umro je 2011. u 56. godini života, a njegova biografija autora Waltera Isaacsona postala je bestseller.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pogledajte kako izgleda inauguracija Joea Bidena iz zraka

Više s weba