teror se primiče kraju?

Amerikanci pogodili u srce IS-a: nakon pogubljenja Jihadi Johna, u Turskoj uhićen njegov bliski suradnik

Image

Džihadi John

Američki zračni napad na grad Raku izveden je u suradnji s Velikom Britanijom, rekao je Cameron a napad na Mohameda Emwazija (Džihadi John) nazvao je "činom samoobrane". "Bilo je ispravno tako postupiti", rekao je

13.11.2015. u 20:36/ Hina

Navodni suradnik jednog od vođa Islamske države (IS) i britanskog državljanina "Džihadi Johna" uhićen je u Turskoj, objavili su turski dužnosnici u petak, dan nakon što je SAD izveo napad na tog militanta na sjeveru Sirije.

Image
UBIJEN U ZRAČNIM NAPADIMA

Amerikanci ubili Jihadi Johna? 'Prve naznake govore da više nije na ovom planetu'

Image
UBIJEN U ZRAČNIM NAPADIMA

Amerikanci ubili Jihadi Johna? 'Prve naznake govore da više nije na ovom planetu'

Muškarac za kojeg se vjeruje da je Aine Lesley Davis, pripadnih grupe britanskih islamista čiji je zadatak bio čuvati strane zatočenike u Siriji, uhićen je u Istanbulu, rekli su dužnosnici.

Britanski premijer David Cameron komentirao je vijest o smrti britanskog državljanina u Siriji zvanog "Džihadi John" rekavši da ako je točna, to znači da su Amerikanci pogodili u samo srce takozvane Islamske države. 

Američki zračni napad na grad Raku izveden je u suradnji s Velikom Britanijom, rekao je Cameron a napad na Mohameda Emwazija (Džihadi John) nazvao je "činom samoobrane". "Bilo je ispravno tako postupiti", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski premijer još čeka potvrdu Enwazijeve smrti dok američko ministarstvo obrane procjenjuje učinkovitost udara na sirijski grad Raku, prijestolnicu IS-a.
Sirijski opservatorij za ljudska prava prenosi izvor iz Rake koji je rekao da je Emwazi raznesen u komadiće. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
terorizam u new yorku

Trump zaprijetio: 'SAD udara na IS deset puta jače, platit će cijenu'

Više s weba