jedva izbjegla sudar

Bahati Hrvat sa Slovenkom divljao po autocesti: naganjali Austrijanku pa na odmorištu nastavili maltretiranje

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Žene su sve prijavile policijskoj patroli na koju su naišle pa su Hrvat i Slovenka uskoro nađeni i prijavljeni

24.5.2018. u 18:50/ Vijesti.hr

44-godišnji Hrvat i njegova 30-godišnja suvozačica iz Slovenije zaradili su policijsku prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti na cesti i vrijeđanja. Oni su, naime, prouzročili incident na njemačkoj autocesti kod mjesta Bernau am Chiemsee, piše portal Heimatzeitung.

Prema pisanju stranih medija, Hrvat je u Porscheu Cayenneu ganjao 29-godišnju vozačicu iz Austrije, tako što joj se približio toliko da nije vidjela niti registracijsku pločicu niti svjetla. Vozačica se potom iz lijeve sklonila u desnu traku, a on ju je zatim ponovno pretekao, skrenuo ispred nje te naglo zakočio.

29-godišnjakinja je zahvaljujući naglom kočenju i skretanju ulijevo izbjegla sudar, a Porsche se tada hitro odvezao dalje. Vozačica i suvozačica iz manjeg vozila stale su na odmorištu, a tamo su ponovno susrele divljaka iz Porschea.

On je zajedno sa Slovenkom s kojom se vozio u SUV-u došao do dviju žena, a zatim ih je 39-godišnjakinja izvrijeđala. Žene su sve prijavile policijskoj patroli na koju su naišle pa su Hrvat i Slovenka uskoro nađeni i prijavljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
POD NADZOROM UN-a

Nastavljena evakuacija iz Alepa: posljednju fazu operacije narušavaju mnoge poteškoće

Više s weba