visoki tonovi u regiji

Bivši kosovski premijer Haradinaj: 'Ako srpski oficir prijeđe na teritorij Kosova, Beograd će biti bombardiran'

Image
Foto: screenshot

Za srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučić to su sve besmislice i gluposti te poručuje: 'Srbija će čuvati mir i stabilnost', ali i da će srpska vojska biti s

10.3.2022. u 13:51/ RTL

Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj, čelnik Alijanse za budućnost Kosova, izjavio je sinoć za RTV Dukađini da će Beograd biti bombardiran ako samo jedan srpski vojnik uđe na Kosovo i Metohiju.

"Znam da Amerikanci ne dozvoljavaju nijednom srpskom vojniku da uđe na teritorij Kosova", rekao je.

"Znam da će Beograd biti bombardiran ako se ovako nešto dogodi, kao 1999. To rukovodstvo Srbije dobro zna. Ako srpski oficir prođe kroz teritorij Kosova, Beograd će biti bombardiran, a ne bilo koji drugi teritorij", rekao je Haradinaj, prenose Novosti.

Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, odgovorio je Haradinaju i rekao da će "Beograd čuvati mir".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U trenutku kada se cijeli svijet suočava s nezapamćenom krizom, albanski političari nastavljaju s prijetnjama. Dok se Haradinaju, Kurtiju i ostalima u Prištini pričinjavaju bombarderi, Beograd će čuvati mir i stabilnost", objavio je Petković na Twitteru.

Na svje je regairao i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić: "Nemam komentar na besmislice i gluposti. Po tome vidite što oni žele. Srbija će čuvati mir i stabilnost, to je za nas najbitnije. Naša snaga je i naša vojska, a ona će biti sve snažnija."

Upravo se čita

Image
Presuda za kriminal

Tužiteljstvo: 37-godišnji direktor je zaslužio bezuvjetnu, a ne uvjetnu kaznu za 600.000 kn

Više s weba

Pročitajte još

Image
uhićen je

VIDEO Gađao kralja Charlesa jajima i vikao: 'Ova je zemlja izgrađena na krvi robova'

Više s weba