OGLAS

SLUČAJ NICHOLASA ROSSIJA

Bjegunac lažirao svoju smrt i pobjegao 'preko bare': Traže ga zbog optužbi za silovanje, a sada može biti izručen

Image
Foto: Profimedia

Sada se predstavlja pod imenom Arthur Knight i tvrdi da nikada nije bio u Americi te da nema veze s Nicholasom Rossijem. Ipak, tetovaže i otisci prstiju kažu drugačije...

2.8.2023. u 17:56/ Danas.hr

Američki bjegunac koji je lažirao vlastitu smrt, Nicholas Rossi, može biti izručen Škotskoj, javlja BBC. Konačnu odluku o izručenju trebaju donijeti škotski ministri.

U američkoj saveznoj državi Utah tražen je zbog optužbi za silovanje, a kako bi izbjegao kazneni progon u međuvremenu je lažirao smrt i pobjegao u Škotsku.


Rossi, koji se sada predstavlja pod imenom Arthur Knight, danas se putem video veze obratio sudu. Vikao je na šerifa te ga nazvao sramotom za pravni sustav kad su sa suda odlučili prekinuti videovezu.

Image
RADIO U GLAZBENOJ ŠKOLI

Županijsko odvjetništvo žalit će se na preblagu kaznu za umirovljenog profesora osuđenog za pedofiliju

Image
RADIO U GLAZBENOJ ŠKOLI

Županijsko odvjetništvo žalit će se na preblagu kaznu za umirovljenog profesora osuđenog za pedofiliju

U Americi je ranije navodno koristio više identiteta, a 2019. je tvrdio da ima kasni stadij Hodgkinovog limfoma te da mu je ostalo samo nekoliko tjedana života. Par mjeseci kasnije, neki su mediji prenijeli vijesti da je umro.

Našao se i na Interpolovoj tjeralici, a cijela je priča dobila neočekivani nastavak kad je krajem 2021. uhićen u bolnici u Glasgowu gdje je ležao zbog COVID-a.

Rossi je tada tvrdio da je žrtva prevare, odnosno krađe identiteta. U jednom se intervjuu pojavio u kolicima i s maskom s kisikom koja mu je pomagala u disanju. Tada je tvrdio da nije Nicholas Rossi te da nikad nije bio u Americi. No, otisci njegovih prstiju i tetovaže na rukama rekle su drukčije te je sud potvrdio da se doista radi o američkom bjeguncu.

On pak nije odustajao od svoje verzije priče. Kazao je da ga je netko tetovirao protiv njegova znanja dok je ležao u bolnici bez svijesti i tako mu pokušao smjestiti.


Liječnici koji su se ranije pojavili na sudu istaknuli su da nema razloga da Rossi koristi invalidska kolica, odnosno da je s njegovim nogama sve u redu.

Rossi je inače još 2008. godine proglašen krivim za seksualno nametanje i neprimjereno ponašanje u javnosti dok je studirao.

POGLEDAJTE VIDEO: On je šovinist kojeg su zabranile sve društvene mreže, ali tinejdžeri ga obožavaju. Tko je Andrew Tate?

Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIRALNA ZVIJER

Sjećate se mede iz 'Delnica' koji liže šape i češka guzu? Ukraden mu je identitet: Ipak nije iz Hrvatske!


Više s weba