KLAN BELIVUK

Crnogorac likvidiran na pumpi u Srbiji. Ranko Eskobar povezivan s poznatim srpskim klanom

Image
Foto: Shutterstock

Riječ je o muškarcu odranije poznatom policiji koji se, pored ostalog, bavio prodajom blindiranih automobila

9.3.2023. u 13:05/ Danas

Ranko Radošević (55), zvani Ranko Eskobar ubijen je jutros oko 11.00 sati na benzinskoj pumpi u Beogradu, prenose srpski mediji. Kako je objavio Blic, Radošević je dovođen u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Mesara.

Prema prvim i neslužbenim informacijama portala Nova.rs, riječ je o muškarcu odranije poznatom policiji koji se, pored ostalog, bavio prodajom blindiranih automobila. Njegovo ime spominjalo se u javnosti, u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. Ranko R. je u javnosti poznat još i kao “Ranko Eskobar”, a porijeklom je iz Crne Gore”.

Pucnjava na benzinskoj pumpi u Rušnju dogodila se jutros oko 11.00 sati u kafiću benzinske stanice, a prema prvim informacijama, ubijen je Ranko R. (55).

Kako prenose srpski mediji, veliki broj pripadnika policije je trenutno na Čukarici, odnosno na putu za Rušanj gdje se dogodilo ubojstvo.

Image
POKUŠAJ UBOJSTVA

Kriminalist Cvrtila o pucnjavi na Španskom: 'Nije naručeno ubojstvo. Vjerojatno se radi o nerazrješenim dugovanjima'

Image
POKUŠAJ UBOJSTVA

Kriminalist Cvrtila o pucnjavi na Španskom: 'Nije naručeno ubojstvo. Vjerojatno se radi o nerazrješenim dugovanjima'

Istraga je u tijeku.

Tko je Ranko Eskobar?

Kako su mediji ranije pisali, Ranko Eskobar je u podzemlju postao prepoznatljiv po trgovini blindiranim automobilima. Upravo jedno takvo vozilo pronađeno je u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, kojima se sudi za sedam ubojstava i druga teška krivična djela. Ime Ranka Eskobara pojavilo se na jednom vlasničkom listu „blinde“. Prema neslužbenim informacijama, Ranko R. je iz Nikšića i odranije je poznat policiji.

Ranije se pisalo i da je Ranko R. povezivan sa članom bežanijskog kriminalnog klana, Goranom Mijatovićem, koji je ubijen u Beogradu. Prema istim informacijama, Ranko R. se bavio i trgovinom narkoticima, točnije kokainom i „skankom“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEPLANIRANO

VIDEO Putin iznenada posjetio Mariupolj pa se provozao autom i osjetio kakve su ceste nakon napada

Više s weba