tabor dodikovih

Dodikovi sin i kći slavili u majicama s Putinom, dizala se tri prsta. 'Jel vam muka dušmani?'

Image

Gorica i Igor Dodik

Foto: Twitter

Gorica u obračunima ne bira riječi za protivnike, rekli bi neki baš poput oca

3.10.2022. u 14:32/ N.C.

Dok se oporba u Republici Srpskoj koja je sinoć proglasila pobjedu Jelene Trivić, protukandidatkinje akutalnom predsjedniku Miloradu Dodiku, danas žali da je pokradena, u Dodikovom taboru ne prestaje slavlje, a s njegovim protivnicima obračunava se kći Gorica. Paljbu je na društvenim mrežama sasula najviše na Trivić te predsjednika Partije demokratskog progresa (PDP) Branislava Borenovića, čiji je kandidat za predsjednika RS-a bila Trivić, a kojeg Gorica posprdno naziva - Rumenige.

Gorica u obračunima ne bira riječi za protivnike, rekli bi neki baš poput oca. Izabrali smo samo neke:

"Baš neočekivana izjava. Pored toliko promatrača, mislim da ih je bilo više nego glasača, a najviše je bilo vaših koje su stranci poslali, ne znam o kakvoj vi krađi pričate prevaranti jedni. Jelena bruko!!!"

"Neminovno je da ona srama nema, ali joj i dostojanstva nedostaje. Nadam se samo da neće biti jedna od onih koji nakon svih napada na Milorada na kraju dopužu njemu i mole za milostinju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjevaš li Rumenige 'samo pijan mogu da prebolim?'”

"Jel vam muka dušmani, boli li vas što ste i pored kupovine glasova pukli. Pobjeguljo kako si?"

Upravo se čita

Image
ratni zločini

Vojnici SAO Krajine 1991. godine pobili 16 civila kod Gline? Pokrenuta istaga

"Nije im pošlo za rukom da namjeste izbore 2018. kada su iskoristili Pravdu za Davida, ali su zato od tada vrijedno radili na tome i potegli sve moguće konce da za ove izbore dožive pobjedu. Pored stranih ambasada, pomagali su im i pojedine stranke iz federacije kao i sav prljavi novac porodice Mandić i kompanije. Na stranu što su dokazali da su najveća govna i opravdali epitet koji nose u narodu, porodica Mandić također je zbog svog interesa tu priču gurala. Znam da bi mogla biti gepekovana negdje zbog ovoga što pišem o njima jer sam dirnula u svetu kravu, ali mislim da je dosta da se pravimo budale i da šutimo o tome tj. da ja šutim o tome. Nisu uspjeli progurati svoju marionetu kako bi mogli ovdje vedriti i oblačiti, a ona koja im je dužna za ovu količinu glasova ne znam na koji način će to uspjeti otplatiti."

Zanimljivo je i kako se slavilo u taboru Milorada Dodika. Gorica i njezin brat Igor, koji je malo diskretniji, te Dodikova "mladež" obukli su majice s likom Milorada i Vladimira (Putina), a dizala su se i tri prsta u zrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema podacima koje je u jutarnjim satima objavilo Središnje izborno povjerenstvo (SIP) na temelju glasova prebrojanih na 80 posto biračkih mjesta, Dodik je osvojio nešto više od 242 tisuće glasova, dok je za Trivić glasalo oko 212 tisuća birača.

Više s weba

Pročitajte još

Image
poginulo sedam osoba

Islamska država preuzela odgovornost: guverner pokrajine Aden ubijen u bombaškom napadu

Više s weba